Teljesen fekete szobát milyen gyakran kell a könnyedén meglátszó por miatt takaítani?
Nem csak a bútorok, a függönyök és a fal is fekete lesz.
Igaz, nem fényes, hanem matt. De ez önmagában semmit nem ér a feltűnő porral szemben.
"Komor, gyászos és nyomasztó a pontos kifejezés."
"A nyomasztó hangulatról már nem is beszélek." Valami fölött irdatlanul átsiklottál, az nem zavar, hogy pont előtted írtam ezt? Oka van, hogy ezt kell választanom, de ahhoz már semmi közöd, miért.
A por a legnagyobb gond vele.
Hogy te mekkora tuskó vagy, kérdező!
Attól függ, hol laksz.
Ha iparvárosban, akkor nyugodtan végigporolhatsz mindent kétnaponta, a függönyöket minimum havonta mosnod kell.
A falakat minél sűrűbben, mert akkor a legkönnyebb portalanítani.
Megkérnélek, hogy látatlanul abszolút ne minősíts engem, mert fogalmad sincs semmiről. Ha neked olyan nagyon happy és boldog az életed, akkor meg mocskosul örülj neki "kedves" utolsó, és ne szólogass be olyanoknak, akik nem úgy alakult az életük, és nem osztoznak ebben a boldog tudatlanságban. Kösz!
(De ha már itt tartunk, csak lereagáltam a második egyáltalán nem idevágó, "enyhén" oltogató hozzászólását. Ha ez nem tetszik valakinek, akkor nem kell a másikat csesztetni, és a másik sem fog visszaütni, ennyire egyszerű. Nehogy már bárki beszólhasson, és az meg tűrje, azért álljon meg a menet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!