Milyen színt válasszak?
Figyelt kérdés
13 éves voltam amikor a szobámat felújítottuk. Akkor a fenyő bútor volt "divatban" és mivel a bátyámnak is olyana volt és tetszett gondoltam akkor én is fenyőbútort választok. Eltelt öt év és teljesen magával ragadott a minimal stílus. A szobámat át szeretném festetni és felkerült a falra néhány Monroe és Hepburn kép. A bútorok viszont közel sem mennek az általam elképzelt stílushoz. Mégis milyen színt tudtok ajánlani ami megy a fenyőbútorhoz de mégis illik a minimal stílushoz?2014. okt. 5. 11:36
1/4 anonim válasza:
Szerintem a lila tökéletesen megy a fenyőbútorhoz :)
2/4 anonim válasza:
Ha natúr fenyő bútorod van, akkor át tudod festeni. Minimál stílushoz bármi megy, nem szín kérdése, hanem elrendezésé.
3/4 anonim válasza:
Szürke, bézs, mentol, mályva, fekete-fehér, drapp, olajzöld, tégla...
+ egy tipp, ha valódi fenyőbútorod van, egyszerűen átszínezheted bármilyen natúr festékkel (nem lakk!). A feketétől az akácon át a fehérig bármi lehet. Nem drágák, egy liter kb. 2-3.000 ft.
4/4 anonim válasza:
Az én fenyőbútoraim is most lettek atfestve fehérre és nagyon tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!