Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Lávalámpás kérdés?

Lávalámpás kérdés?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a barátnőm este fény mellett alszik, és szeretnék a születésnapjára egy lávalámpát venni :D

Azt szeretném kérdezni hogy ez biztonságos? Mert nekem volt már egyszer régen, és nagyon forró volt hosszabb használat után. Ha egész este menne nem állna fent tűz veszélye?

2014. szept. 23. 19:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Biztonságos :)
2014. szept. 23. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Akkor már egy sólámpa sokkal jobb. A lávalámpának idő kell, amíg felmelegszik, és bár filmekben látványos, meg az áruházban is jól néz ki, mikor elmész előtte, szerintem nem éri meg az árát. A sólámpával is ugyanolyan tompa fény hozható létre, és sokkal egyszerűbb történet, mint a lávalámpa.
2014. szept. 23. 22:45
 3/3 anonim válasza:
Nekem volt lávalámpám, és imádtam vele aludni, amíg el nem romlott. Soha nem okozott semmi bajt, de ha nagyon aggódtok, akkor egyszerűen ne hagyjatok a közelében papírt, meg olyasmit, ami meggyulladhat.
2014. szept. 25. 22:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!