Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Veszprémiek, környékbeliek,...

Veszprémiek, környékbeliek, ti hol vásároltatok lakásotok berendezéséhez "dolgokat"? (pl. ágy, szekrények, csempék, szőnyegek, háztartási gépek stb. )

Figyelt kérdés
Tervezzük az összeköltözést, a ház már szerencsére megvan, azonban szinte üres. Abban szeretném segítségeteket kérni, hogy hol, mit érdemes megnézni, megvenni. Minden választ szívesen fogadok.
2010. jan. 20. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Bútort a Házgyári úton,(nem jut eszembe a neve,a város felől nézve jobb oldalon,jó nagy bútorház) építő és burkolóanyagot Kádártán a Lang-nál,háztartási gépet a Lovassyval szemben a parkoló túloldalán,lámpát a volt Vár áruház alatt a dekorbolt mellett,szőnyeget a diegonál,ágyat úgy csináltattunk maszekkal méretre.Konyhai,hálóba való dekorcuccok:Yisk az interspar mögött.De ha van időd, nézd meg az ikeát,ötletadónak is jó.
2010. jan. 21. 20:30
 2/3 anonim válasza:
Kinézhetsz a piacra is ,igaz használt dolgok vannak de kincseket lehet találni,ágyat szőnyegeket,bútorokat potom pénzért.Én nagyon szeretek oda járni,kutakodni a lomokban,hidd el olyan szupi kiegészítőket is találni hogy csak na.Egy próbát meg ér,és alkudozzál nyugodtan.képzeld nem rég nagyon jó kanapét láttam ott, rattan az alja,L alakú 25-re tartotta 15-ért is oda adta volna.Meg minden más ami hasznos megtalálható náluk.Nem jártál még ott?
2010. jan. 23. 10:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Második, hát nagyon régen voltam ott, de akkor még nem nézegettem bútorokat stb. Eszembe sem jutott volna.

Még egyszer köszi mindkettőtöknek!

2010. jan. 23. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!