Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi kell egy régi ház berendezé...

Kutyarajongó kérdése:

Mi kell egy régi ház berendezéséhez/kitakarításához?

Figyelt kérdés
A Dédszüleim nyaralóját szeretnénk nyáron a barátnőmmel berendezni kitakarítani!! Ötleteket Kérek!! Előre is köszönöm!!! :)
2011. máj. 21. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ,milyen állapotú.Ki lehetne esetleg meszelni.Az fertőtlenít.(ha régen nem lakták vagy koszosak a falak stb)

Takarításhoz meg hipós vagy domestos-os víz szerintem.Ha vannak bútortok,azok áttörlése,konyha fürdő teljes körű kitakarítás(vízkő és rozsdaoldó esetleg,a gáztűzhelyhez hideg zsíroldó,súrolópor ilyenekre gondoltam) Függönyöket ki kell mosni,redőnyt ha van letakarítani,ajtókat,ablakokat megpucolni.

Berendezés?! Amit vinni tudtok/akartok.. Már ha erre gondoltál.ágy,szekrények,székek,asztal.

(én annak idején úgy kezdtem,hogy ágyam se volt,csak egy matrac...) Szóval ez tág fogalom.

2011. máj. 21. 13:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Nagyon Hasznos volt ment a "zöld kezecske" !! Aki még tud írjon!!
2011. máj. 21. 14:24
 3/5 A kérdező kommentje:
hát... minden nap járnak ki kivan söpörve meg felmosva ki volt adva és hát lelakták bútorok ilyen nagyon régiek vannak!! Am nem gondolok ilyen luxus dolgokra csak pár fontosabb dologra!!(Pl.Szék,Asztal,kiülőszett) Meg még az érdekelne kb.mennyiből jön ki?? Am meszelni meg ilyenek nem kell az meg van csinálva!! :) Köszönöm a Válaszokat!!
2011. máj. 21. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Minden bútort kipakolni, és az egész lakást, és a bútorokat átnyalni jó kis domestosos vízzel, esetenként egy kis cif tuti segít. Szerezzetek be zsíroldót a tűzhelyhez, ha a járólap ragad arra is jó!
2011. jún. 1. 12:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszike!! :)
2011. jún. 3. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!