Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színűre fessem a szobám?

Milyen színűre fessem a szobám?

Figyelt kérdés

Barna bútoraim vannak, és azt szeretném ha a szobám kellemes, érdekes és vídám hatású lenne.Semmiképp nem szeretnék hideg színeket, vagy rikítokat.

szerintetek melyik szín a legmegfelelőbb, milyen árnyalat??

2010. jan. 17. 16:07
 1/4 anonim válasza:
100%
Krémes narancssárgára :)
2010. jan. 17. 16:28
 2/4 anonim válasza:
80%
A bútorokhoz lehet nem illik, nem tudom, de szerintem az üdezöld szép lenne egészséges is
2010. jan. 17. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:
80%
Valami zöld, igen, esetleg halvány fűzöld :) Olyan erdő feelinges lenne :)
2010. jan. 17. 17:16
 4/4 anonim válasza:
100%

A narancssárga tényleg jól hangzik, de én variálok még rajta. Nekem is a barna szín dominál a szobámban, és én is már régóta tervezem az újrafestést, a fehér elég egyhangú. Én már elgondolkoztam azon, hogy narancsra festem az ajtó felőli falat, és (nem rikító, hanem kellemes) sárgára a többit. Őrülten hangozhat elsőre, de megy a bútorokhoz és jól is néz ki! (Egy szállodában láttam hasonlót, és meglepett, hogy mennyire nem néz ki hülyén az eltérő színnel festés. No ehhez persze az kell, hogy ne elütő árnyalatokat válassz.)

Ha mégis ragaszkodsz a megszokotthoz, akkor szerintem a sima narancssárga is nagyon barátságos tud lenni :)

Remélem, segítettem :)

2010. jan. 17. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!