Milyen színűre fessem a falakat? Mivel tudnám a konyhát feldobni?
Hamarosan költözünk, ez lesz az új konyhám.
Festeni mindenképp fogunk. A lakásban mindenhova narancsszínt szeretnénk - nem azért, mert itt az van, már a lakás megtalálása előtt eldöntöttük -, viszont annyira nem illik a konyhához. A munkapad zöld, a csempe kék, a járólap homokszínű. Nekem kicsit furcsa.
Milyenre fessem a konyhát, hogy ne üssön el nagyon a lakás többi részétől?
Mivel lehetne még feldobni?
szerintem a fal is lehetne homokszínű.
nagyon nem az én ízlésem ez a konyha, attól a márványszerű munkalaptól az idegbaj elkap :)
az a baj vele, h nem elég kontrasztos, az előző tulaj nem mert színeket használni. egy fehér konyhabútorhoz nyugodtan lehetett volna valami hangsúlyosabb csempét tenni, mert így olyan jellegtelen. vagy a konyhabútort kell kicserélni.
persze nem szólok bele az ízlésedbe, lehet, h neked pont ez tetszik.
Ömm én is a burkolatot cserélném le inkább... alul 3-4 sor sötétebb utána bordűr majd felül világosabb csempék.Persze szigorúan mediterrán hatásúak :)
a fal színe meg mondjuk barack.
első vagyok.
akkor inkább ne költs rá egy fillért sem, valahogy bírd ki a látványt pár évig, aztán mikor összejött a pénz, akkor költs rá a lehető legtöbbet, h igényes, ízléses legyen.
én is voltam már így pár dologgal a lakásomban, inkább néztem pár évig az ocsmány dolgokat, mintsem apránként csesszem el a pénzem feleslegesen.
Élénksárga???? Nekem az a favorit ha konyháról van szó és megy a homokszínű padlóhoz megy a zöld munkalaphoz és a narancs színű laksához.
Hmm?
előzőhöz csatolva:
Felesleges leverni az új csempét és kicserélni az új konyhaszekrényt. A festés tökéletesen elég lesz a megfelelő szín kiválasztása után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!