Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » 6 főre elég egy darab fürdőszo...

6 főre elég egy darab fürdőszoba + wc (egy helységben)?

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 14:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%
6 főnek nem elég. Elméletileg van is vmi előírás erre, hogy új építésű házaknál mennyi fsz-nak és hány wc-nek kell lennie.
2010. jan. 17. 18:23
 12/21 anonim ***** válasza:
58%
Nálunk négy főre van egy fürdőszoba, és ezenkívül két külön wc. Mivel reggel nem időre megyünk (nagyrészt délután dolgozik mindenki), sosem volt különösebb ütközés. Meg aztán családon belül nem gond, hogy egyikünk a kádban fekszik vagy zuhanyzik, a másikunk meg a mosdónál fogat mos. Hat főnél már lehet, hogy érdemes lenne a kád mellett zuhanyfülkét is beszerelni, akkor kapásból két ember tudja egyszerre használni a fürdőszobát. Mosdókagylót is tehettek egymás mellé kettőt. Én részemről utálom, ha egy wc a fürdőszobában van, pláne az olyan miniatűr panelhelyiségeknél, ahol ha odahajolsz a mosdóhoz fogat mosni, megcsap a budi szaga. Praktikusabb a külön wc bidével.
2010. jan. 17. 23:53
 13/21 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem sem elég. Még az egy fürdő oké, de két wc mindenképpen kellene. Ami házunkban kettő wc van, és bár még csak ketten vagyunk, elég sok összejövetel szokott nálunk lenni, és olyankor nagy áldás a két wc. Pláne, hogy nekem rossz szokásom, hogy olvasok a wc, és így a páromnak nem kell kivárni a trónolásomat. Ha pedig gyerek lesz, csak még nagyobb hasznát vesszük.
2010. jan. 18. 09:02
 14/21 anonim válasza:
90%
mi öten vagyunk... és sokszor sorban állunk a fürdőszoba előtt...
2010. jan. 20. 19:20
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
alkalmaszkodni kell ennyi!elvégre 1 család vagytok.
2010. jan. 22. 23:13
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha eloszlanak az indulások otthonról, akkor elég, de ha mindenki 7-kor menne el otthonról, akkor nem.
2010. jan. 24. 12:05
 17/21 anonim válasza:
96%

mi 8-an vagyunk egy fürdőre, igaz a wc kkülön van.Meg lehet oldani.

De volt egyszer nyaraláson, hogy 12-en voltunk csaknem idegenek egy fürdőre, ahol a wc is benne volt. Az már azért nehezebb volt és a dolgot súlyosbította, h nem volt csak kilincs( se kulcs, se semmi, még egy foglalt tábla kirakására sem volt lehetőség) és nem egyszer megesett hogy egymásra nyitottunk. Aztán megpróbáltunk azzal jelezni h foglalt a fürdőszoba, hogy ha bementünk egy lapátot tettünk az ajtó elé. Ez félig meddig bejött, csak akkor volt baj amikor valaki nem tudta, hogy miért van ott a lapát és elrakta a helyére......nagy élmény volt.

2010. jan. 24. 13:33
 18/21 anonim válasza:
100%

Szerintem ez így nem elég!

Talán elég lehet, de csakis különválasztott WC-vel. Akkor azért 2 ember már tudja végezni a dolgát egyszerre. És egy picike kézmosót is beépítenék a wc-be, nem kerül sokba, hogy akkor ne is kelljen megzavarni azt, aki meg éppen fürdik, tusol.

De a különválasztás már önmagában sokat jelentene, és a szagok elkülönítését.

Elég durva lehet a reggel, amikor mind a 6 ember WC-re is megy általában, de közben a nők meg kicsit több időt szeretnek amúgy is ott tölteni szépítgetéssel. Közben meg szívja mindenki a szagot.

Mi most csak ketten lakunk barátnőmmel, de nekem magamnak is kényelmetlen reggel, ha ő a tükörnél van, én meg egy lépéssel arrébb erőlködök, nyögök, szeleket eregetek.

2010. jan. 25. 19:22
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
nálunk három főre sem mindig elég a kis fürdő-wc és nagyfürdő-wc kombináció sem.
2010. jan. 31. 00:41
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi most újítunk fel egy régi parasztházat párommal, és alap, hogy a fürdőben is lesz egy wc és külön is lesz (lakáson belül) egy wc. Pedi egyelőre csak ketten leszünk :) Ami azt illeti 6 före egy fürdő+wc szűkösen, de elég. Alkalmazkodni kell.
2010. márc. 30. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!