Gondolom családról van szó. Szerintem elég, szűkösen, de elég. Csak jól be kell osztani, ki mikor használja.
2010. jan. 17. 15:01
2/21 anonim válasza:
Attól függ.Viszont az nem hiszem,hogy örömteli lenne,ha mindenki vasárnap akarna fürdeni/zuhanyozni és/vagy hajat mosni.Ráadásul valakinek még wc-nie is kell.
2010. jan. 17. 15:03
3/21 anonim válasza:
Mi 4en nem fértünk el egy fürdőbe...
2 tini+szülők
2010. jan. 17. 15:16
4/21 anonim válasza:
Mi 5-en voltunk így, 2 szülő, 3 gyerek (2 lány, egy fiú). Mindig gond volt elkészülni, amikor mindannyian még otthon éltünk. Reggelente mindenkinek sietős lett volna a dolga, és ugye egyszerre nem lehet mindent csinálni. Már az is sokat lendít a helyzeten, ha van egy plusz wc is.
2010. jan. 17. 15:19
5/21 anonim válasza:
nekünk elég
1+2fél szobás lakásban
nagyszobában két 20körüli fiu,kisebb szobában én,plussz párom lassan ittlaoként,másik szobában 40es nő,akinek párja szintén elég sokat van itt
40es nő hajnalban megy melozni,párja szintén,vagy ittse alszik,de együtt kelnek,ha ittalszik,ők 6előtt elmennek,mi kelünk 6után,mire két fiu kel,üres a lakás...délután megint ugy érkezünk,hogy sose egyszerre,1 éve lakunk együtt,még sosem vártam fürdőre...
2010. jan. 17. 15:20
6/21 anonim válasza:
Én inkább építenék még mellé legalább egy wc-t, mert reggelente tényleg kellemetlen, ha várni kell... Mi hatan vagyunk egy lakásban felnőttek, nekünk ez a fürdő wc-vel + wc felállás megfelel, hiszen így mindenki tudja végezni a dolgát egymás zavarása nélkül is.
Nálunk anno hét tagu családnak volt egy fürdőszobája WC-vel. Senki nem maradt szutykos,nem is öltük egymást a trónszékért. Megvoltunk. Örültünk, hogy egyáltalán fürfdőszobás lakásunk volt. Végkövetkezetetés: elég!
2010. jan. 17. 16:08
9/21 anonim válasza:
és hogy épitsenek mellé??
2010. jan. 17. 16:09
10/21 anonim válasza:
azért necces.
én pl. eléggé ki tudok akadni, amikor a párom kitalálja, hogy elmegy trónolni. nem elég, h ott ül egy órát, de utána a fürdő közelébe nem tudok menni, olyan kellemes illatok terjengenek...
nem mondhatom neki, hogy szarjon rózsaillatút, de örülnék, ha lenne 1 külön wc-nk is, és akkor mindenkinek lenne saját :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!