Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Akinek hajópadló van a lakásáb...

Akinek hajópadló van a lakásában, meg van vele elégedve?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 21:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi felszedtük, mert csak úgy özönlöttek alóla a hangyák, szóval nekünk nem jött be.
2010. jan. 16. 21:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Uh, ez nem hangzik túl jól. Új lakásban a nappali, konyha, étkezőt raknánk le hajópadlóval.
2010. jan. 16. 21:25
 3/10 anonim válasza:
nekünk több szobában is az van, meg vagyok vele elégedve!
2010. jan. 16. 21:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekünk is az van a két szobában. Le nem cserélném semmiképp.
2010. jan. 16. 22:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha a hangyák jönni akarnak, jönnek. Nekünk új a házunk, és mindössze 2 évbe telt míg megjelentek a ház közepén egy kis lyukon át. Nem is értem... Képesek átjönni az alapon 2-3 morzsáért???

Amúgy a hajópadló szép, és jó is, csak rendesen kezelni kell, keresztanyámék lerakták, le se kezelték, és rések lettek közte, meg ronda.

2010. jan. 16. 23:04
 6/10 anonim ***** válasza:
nekunk is az van minden szobaban,elegedett vagyok vele
2010. jan. 16. 23:16
 7/10 anonim válasza:
Nálunk is minden szobában az van, maximálisan meg vagyunk vele elégedve.
2010. jan. 17. 00:16
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem ilyen szép sötét színű, nem cseresznye, hanem vmi más van. tök szép, nem feltűnő, ha koszos. :D és itt, a hatodikon hangyák sincsenek.
2010. jan. 17. 01:56
 9/10 anonim válasza:
Én is meg vagyok vele elégedve....a hálószobában világos dió...az előtérben cseresznye színű van. A lényeg h jó szakember rakja le és akkor nem keletkeznek rések sem...mi semmivel nem kezeljük felporszívózom feltörlöm hetente egyszer padlóápolóval (de ha lusta vagyok akkor megesik h kéthetente) és annyi:)
2010. jan. 17. 16:41
 10/10 anonim válasza:
a lényeg hogy ne a legolcsóbbat vegyétek meg...egy középkategóriás már megfelelő lesz:)
2010. jan. 17. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!