Mintás ülőgarnitúrához fiatalos, de elegáns díszpárna, kiegészítő?
Figyelt kérdés
Adott egy 90-es évek-beli ülőgarnitúra, ami a képen láthatóhoz nagyon hasonlít, piros-kék színminta dominál inkább és szeretném frissíteni és lágyítani a hatást, elegánsabbá és kicsit modernebbé tenni a garnitúrát áthúzás nélkül. Milyen díszpárna menne hozzá? A függöny világoskék, parketta van és világos bútor.2014. aug. 25. 14:18
2/3 anonim válasza:
Hát nem akarlak megsérteni de szerintem rohadt ronda a kanapé. Ha nem akarod áthúzatni, akkor én javasolnék valami takarót vagy nagy méretű kendőt, amivel le lehet takarni.
pl: [link] De úgy is lehet, hogy négyzet alakú plédet rombusz alakban rakod rá, így a mintája is kivillan, de nem üvölt az arcodba.
Ha a függöny kék, a takaró is lehetne kék, rá pedig mondjuk fehér és piros díszpárnák.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ez jó ötlet! Áthúzatni nem akarom, csak szeretnék nagyobb díszpárnákat, amik tompítják a hatást. Kicsit régimódi kanapé, de pár jó párna még akár egész jó összhatást is kölcsönözhetne csak nem tudom milyen? Egyszínű elég snassz, hát nem tudom..de ehhez a mintához kb semmi nem illik...
2014. aug. 26. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!