Spotlámpás polcot honnan szerezhetek?
Figyelt kérdés
"Megújítjuk" a szobámat, nagyon jó eddig..viszont hiányzik nekem az álomszobámból egy polc, amibe spotlámpák vannak beszerelve. (Aki tudja miről beszélek légyszi az írjon és senki ne kezdjen el nekem okoskodni, hogy ilyen nincs, ez szar, stb, köszi előre)2014. júl. 26. 00:47
1/6 anonim válasza:
Csináltass egyet, az elképzelésed szerint.
2/6 anonim válasza:
Nem akarok kötekedni, de mindenképpen ragaszkodsz a spotlámpához? Gondolkozz inkább valami ledes dologban. Azzal nagyon jó dolgokat lehet megvalósítani. A led előnye a spot-hoz képest, hogy kisebb helyen is elfér, nem termel annyi hőt (nem kell félni, hogy felgyújt valamit a spot hője), illetve a fogyasztása is jóval kedvezőbb. Mivel kevesebb helyet foglal, így jóval könnyebb szerelni is. Ha üvegpolcokban gondolkodsz, akkor a háttérvilágítást akár te magad is megvalósíthatod. Nem akarok reklámozni semmit, nem ebből élek, szóval csak linkeltem neked egy képet, hogy mire gondolok: [link]
3/6 A kérdező kommentje:
szia utolsó, nem üvegpolcra gondoltam, hanem fapolcra, amibe be vannak szerelve a lámpák. pakolni nem szeretnék nagyon rá, hisz nem az lenne a cél, hanem a falamon az egyik óriásplakátom "kivilágítása". Ha érted mire gondolok. Láttam mar ilyet,de fogalmam nincs honnan szerezzek.
2014. júl. 27. 15:35
4/6 anonim válasza:
Értem. Én egy asztalossal beszélnék a helyedben. Ő simán összedob neked egy ilyen szerkezetet és ráadásul olyan bútorlapból ami harmonizál a szobáddal. Spot helyett én mégis LED-es fényforrást tennék bele, az is pont ugyanúgy néz ki, mint a spot, ugyanúgy süllyeszthető, de lényegesen kevesebb a fogyasztása, ráadásul tartósabb is.
5/6 A kérdező kommentje:
thank you:) kb. mennyi egy ilyen?
2014. júl. 28. 23:46
6/6 anonim válasza:
A LED sokkal drágább, többszöröse az ára mint a "hagyományos"-é, viszont az összes előnyét (amit már előttem megírtak) élvezheted.
Így nem lehet megmondani, hogy mennyibe kerül, mert még azt sem tudjuk, mekkora polcot akarsz, hogyan lehet falra erősíteni (konzol kell-e, vagy kampó is jó stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!