Hol szerezhetek be karton dobozt?
Figyelt kérdés
egy kb. 40*40*50cm karton bodozra lenne szükségem, egyetlen darabra. Hol tudnék szerezni ilyet, Budapesten belül?2010. okt. 12. 00:19
1/10 anonim válasza:
Menj el egy bevásároló központba. Penny, Lidl-nél is vannak általában.
2/10 anonim válasza:
Én a 100 Ft.-os ból szereztem egy csomót, igaz az ilyen szupermarketekben is adtak, de nyaggatni kellet őket, sok helyen meg egyszerűen azt mondták, h a dobozokat összetömörítik....de pl. a Penny Marketben azt hsizem van vmi tartály közvetlenül a bejárat mellett, ahonnan el lehet vinni dobozokat ;)
3/10 anonim válasza:
Vagy boltból elhozod, ahogy fent is írták, vagy a kukák mellé is ki szokták tenni. Vagy ha nem akarsz kéregetni és "kukázni" akkor drágán vehetsz is. Pl Baumaxban, Kikában szoktak árulni költöztetődoboz néven és kb 500Ft egy darab.
4/10 anonim válasza:
Zöldség-gyümölcsösnél is kaphatsz dobozt, de bármelyik bevásárlóközpontban is adnak) A banános doboz pont jó, mert erős is.
5/10 anonim válasza:
Az ilyen kisebb bevásárló helyeknél, pl. Spar, Lidl, stb. hátul szokták gyűjteni ahol a szemetes is átveszi a szemetet, én onnan kaptam fel 1-1 db-ot, mikor kellett.
6/10 anonim válasza:
- a banánosnak a közepén lyukas az alja.
7/10 anonim válasza:
Menj el egy hulladék feldolgozó üzembe, mi minden nap kartondobozokat báláztunk.
8/10 anonim válasza:
De ha nagyobb dolgokat raksz bele akkor nem gond ha lyukas))) Én írtam a banánost, nem mintha számítana. De köszi, hogy egyből észrevetted és lecsaptál erre a brutális hiányosságára a doboznak ami mellesleg elbír jópár tíz kilókat. Muszáj volt belekötni, mert végig se gondolod. Legyen szép a napod és ne kötekedj. :)
9/10 A kérdező kommentje:
nagyin szépen köszönöm a válaszokat, vannak olyan tippek, amikre nem is gondoltam volna, de vannak, amiket kicsit szégyellem, hogy nem jöttem rá magamtól, mivel egy 12 kilós darabokra szedett "kondigépszerűséget akarok beletenni, így valószínűleg a banános a legjobb eddig:) köszönöm szépen.
2010. okt. 12. 12:21
10/10 anonim válasza:
gyószertárban adnak Tena dobozt, az iszonyat erős. mi is azzal költöztünk. van rajta olyan bemélyedés, ahova a kezedet tudod tenni, h könnyebb legyen emelni.
persze, van, akinek ciki, de szükség törvényt bont :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!