Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen teherbírású a gipszkart...

Milyen teherbírású a gipszkarton fal? Ha átalakítás miatt, a konyha szekrény felső részeit csak erre a g. karton falra tudnánk felfogatni, elbírná?

Figyelt kérdés
Ha nem, kb. hány kg-ot bírna el?
2010. jan. 9. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem tenném rá, ha kiszámolod, a sok üveg és kerámia, porcelán és fém cucc, eszméletlen súlyosak tudnak lenni. Szerintem valami külön vas szerkezetet lehetne hozzá rögzíteni, ami hordozni tudná a súlyt. Zártszelvény, vagy szögvas, nem tudom mennyire kell ennek erősnek lennie, de a gipszkartonra max egy képet tennék fel.
2010. jan. 9. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem se rakd fel, mert nagyon nehéz.
2010. jan. 9. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:
ha jól értem még nincs meg a fal,ez esetben a fal alá tudtok egy keretet csinálni amire felszerelhetitek a szekrényt,így nem a fal tartja hanem a konzol.itt a teherbírása a gipszkartonnak,ami függ attól milyen dűbelt használsz [link]
2010. jan. 10. 01:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még csak tervben van az átalakítás, de nem sok lehetőségünk van hogy a 80X80X 40= 2m-es konyhabútort egymás mellé tenni,hogy mutasson is...
2010. jan. 10. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!