Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Kérdezném ki milyen megoldásss...

SzMeli kérdése:

Kérdezném ki milyen megoldásssal tett fel falvédőt gyermekének?

Figyelt kérdés

2014. júl. 25. 15:20
 1/4 gebasz1 ***** válasza:
2 szöggel
2014. júl. 25. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a fal mellett van a kiságy, hogy a hideg falhoz ne érjen, ha odaforog álmában, centi vastagságú, verdákat ábrázoló plüss-szerű anyag van felfogatva.

Vettem egy kétcenti vastag szegőlécet, és a falvédőt felül a feleségemmel levarrattam úgy, hogy ez a kétcentis szegőléc beleférjen.

Aztán három helyen átfúrtam, átrajzoltam a falra a lyukakat és tipliket téve a falba süllyesztett fejű facsavarral a felrözítettem. Így sem a léc, sem a rögzítés módja nem látszik, és nagyon stabil. A gyerekre sem veszélyes, mert a csavart elnyelte a plüss. Mosáskor úgy kell keresgélni, hogy kitekerhessem.

2014. júl. 25. 15:40
 3/4 anonim válasza:
A falvédő hosszának megfelelő lécet felfúrattam a férjemmel a falra, a lécre tűzőgéppel feltűztem a tépőzár horgas felét. Ezután a falvédőre rávarrtam a tépőzár puha felét, ami így leszedhető és kimosható.
2014. júl. 28. 18:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megoldódott a dolog :-)
2014. júl. 29. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!