Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Bambuszroló az ablakra?

Bambuszroló az ablakra?

Figyelt kérdés
Bambuszrolót szeretnék a konyhába, de ahogy nézegettem a videókat a felszerelésről, úgy láttam, hogy ezeket az ablak fölé kell fúrni. A baj az, hogy nálunk az ablakok befelé nyílnak. Van valami megoldás erre? Fel lehet szerelni valahogy az ablakra úgy, hogy ne kelljen az ablakot kifúrni, de működőképes legyen?
2014. júl. 22. 10:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Én vettem rolót az ablakokra és ahhoz volt műanyag "kampó", ami pont passzolt az ablakhoz. Gyakorlatilag rá lehet akasztani és elég stabilan is ottmarad.

Mekkora az ablakod? Én kisebb ablakra a vitrázsrudat úgy raktam fel, hogy felül egy cérnaszálat vezettem el az ablak felső részénél, ahogy kinyitottam.

Esetleg van öntapadós, vagy kétoldalú ragasztós kampó is, bár ezek leeshetnek idővel.

Szóval több megoldás is lehet. :)

2014. júl. 24. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!