Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan lehetne egy kis szobát...

Hogyan lehetne egy kis szobát tágasabbnak látszatni?

Figyelt kérdés
Hugommal közös szobánk van,de annyira kicsi, hogy még nekem sem lenne elég.(kb.4*2,5m)Hogyan lehetne kicsit tágasabbá varázsolni?
2010. jan. 6. 15:11
 1/8 anonim válasza:
tükröktől nagyobbnak fog kinézni, de hogy nagyobb is legyen... azt csak ha van pl egy erkély mit be tudtok építeni. Az én szobám is elég kicsi, mostmár kezd az zavarni hogy nem tudok sehova polcot tenni, mert már a falon sincs üres hely. De pl ha nem túl magas szekrény, akkor a tetejét simáán lehet könyvespolcnak használni, és ilyesmik.
2010. jan. 6. 15:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Például, ha az egyik sarokban emeletes ágyatok lenne! Már az is valamivel több teret ad.Ha van ablakotok egy rózsaszínű függöny,vagy fehér nyújtaná a teret. Tükör a falon. Hosszú polc, akár egymás fölött szintén sok tárolási felületet ad.
2010. jan. 6. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:
az emeletes ágy jó megoldás.világos falfesték, illetve nem túlzsúfolt szoba, mert minél több polc , kép van a falon annál kisebbnek tűnik.
2010. jan. 6. 15:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Emeleteságy van, csak az a baj, hogy itt kell elférni minkettőnk sulis cuccának,íróasztalának,számítógépnek és még az én ruháimnak is...:S
2010. jan. 6. 15:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Jó neked, nekem meg irtó nagy szobám van, és utálom, szeretnék egy kisebbet..
2010. jan. 6. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Elősször a helyetekben a hétvégén a tesóddal alaposan selejteznék a cuccok között.Biztos,hogy sok haszontalan dolog is van a szobátokban.Másodszor ha festetek,akkor világosra kell festeni a falakat.Kihúzható fotelágyak jó megoldások,így napközben lenne tér középen.A szekrények fölé polc tárolódobozokkal jó megoldás.Itt tárolhatnátok esetleg a szezonális ruhákat,cipőket is.Úgy kell berendezni,hogy a szoba közepén értelmes terület maradjon mozogni.A legnagyobb bútort úgy kell a szobába tenni,hogy az ajtóból ne egyből a batár szekrény látszódjon,mert az optikailag egyből kicsinyíti a helységet.És hát méretre kell készíteni bútorokat,amiket anyu,apu akár maga is megcsinálhat,hogy a legjobban ki lehessen használni a teret.Ez a szoba annyira nem kicsi,csak lehet,hogy a zsúfoltságtól csak fullasztóan hat rád.
2010. jan. 6. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Tehettek be kétszemélyes galériaágyat, akkor fent tudtok aludni, alatta meg elférnek az íróasztalok, polcok.
2010. jan. 6. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:

ja, ha van pénzetek, akkor vegyetek 2 galériaágyat (olyan mint az emeletes ágy, csak alatta nem ágy van, hanem mondjuk íróasztal.) ezt a leghosszabb falra ráteszitek, és a többi helyen lehet a szekrény, meg a komódok.

a világos festéket én is ajánlom, de a fehér sztem olyan egyhangú. lehet halvány bézs, vagy halvány sárga.

ha merészebben vagytok, akkor limezöld, vagy halványabb nari.

a tükör sztem néha idegesítő is lehet, pláne ha a nap rásüt, és visszatükröződik, pont a szemedbe :)

2010. jan. 6. 22:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!