Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » 14 éves, bohém lány hogy...

14 éves, bohém lány hogy rendezze be a szobáját?

Figyelt kérdés
Szeretem az absztrakt,modern formákat/stílust.
2014. jún. 21. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

Szerintem az, hogy másoakt kérdezel emg erről, nem igazán egyezik a "bohém" jelzóddel...

Az alatta lévő részből kiindulva: [link]

Fess a falra, kapcsold össze a dolgokat, ha kell, akkor meghökkentő kivitelezéssel. Én nem hagynék túl sok üres, használatlan felületet, sok polc, minták, de lehetőelg mindnk legyn valamk funkciója is - impozáns dekorelem, használhatóság... -, ne cska úgy oda legyne rakva, aztán ne is tetszen, értelmetlen legyen...

2014. jún. 21. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagy bohém lehetsz, de stílusod valószínűleg nincs. Tegyél ki néhány Justin Bieber-posztert, és mond azt, hogy már annyira mainstream lett utálni, hogy hipsterként inkább szereted.
2014. jún. 21. 10:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Annyira bohém csak nem vagy, ha ezt nem tudod eldönteni!! Egyenlőre ne bontsd le a barbie házat..
2014. jún. 21. 10:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Te tudod, mi az a bohém? Mert az absztrakt, modern formákhoz semmi köze, az inkább kicsit eklektikus, de ott is a régi, klasszikus bútorokkal keveredik az egész.

Mindenesetre pár példa bohém stílusra:

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 21. 11:54
 5/5 anonim ***** válasza:
2014. jún. 21. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!