Milyen színű legyen a szobám?
Szia! A sárga az egy gyönyörű szép, meleg szín, bár cseppet sem különleges. Szerintem alapszínnek válassz valami világosat, és ezt tudod különböző módon dekorálni. Pl. lila-fehér vagy sárga-ezüst falszín, esetleg falmatrica, családi és baráti fotókkal teletűzdelt parafatábla...
Itt van néhány fantasztikus ötlet:
Ha önmagában csak a színnel akarsz nagyot aratni, az úgy nem fog jól elsülni. Keress egy olyat, amit szeretsz, ami valamelyest tágítja a teret, és még fantáziát is látsz benne!
Építész vagyok, nekem azt tanították belsőből hogy próbáljunk a rikító színektől távol maradni mert eleinte tényleg jól nézhet ki de hamar megunjuk. Sötét színeket se használj, főleg ha a szoba kicsi, soha ne használj sötét színeket egy pici szobában.
Fontos még az is hogy a bútoraid milyen színűek. A fal az csak egy része egy teljes palettának. A bútorok és berendezési egységek azok amik lehetnek erős színűek nyugodtan.
Ha kötött hogy milyen bútorokkal dolgozhatsz akkor válassz nekik illő színt. Ránézés nélkül csak ennyit tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!