Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színű legyen a szobám?

Milyen színű legyen a szobám?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

A segítségeteket/tanácsotokat szeretném kérni.

Szerintetek milyen legyen a szobám?

Keleti fekvésű, és átlagos méretű. A kedvenc színem a fekete, de hát az azért mégsem lehet. Inkább melegebb vagy hidegebb árnyalatokban kell ilyenkor gondolkozni?

Most narancssárgás színű.

Előre is köszönöm a válaszokat!

13/L

2014. ápr. 5. 15:12
 1/8 anonim válasza:
100%
barna-bezs!a zold nagyon jo nyugodt szin!nakunk a haloszobank zold(oliva) es nagyon szeretem!
2014. ápr. 5. 15:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy halvány rózsaszínes-lilás szín is jól mutatna. Jól mutatna ezüst-fekete-zöld kiegészítőkkel. Mint a "Kate" by Kate Moss parfüm doboza :)
2014. ápr. 5. 16:05
 3/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen :)

Sokat gondolkoztam én is a barna-zöld pároson. Az közelebb áll hozzám mint a rózsaszín-lila, de az is egy remek ötlet, majd ajánlom a hasonló helyzetben levő barátaimnak! :)

2014. ápr. 5. 16:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Rózsaszínű
2014. ápr. 5. 16:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
barna, világoszöld :) nekem ez a kettő tetszik. természetes és nyugtató
2014. ápr. 5. 16:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább érdemes olyan színt választani, ami sok mindennel működik együtt - ilyen egy kellemes bézs, fehér, vagy a néhány kommenttel ezelőtt említett olíva.

Ez csak azért praktikus, mert emellé bármit tehetsz - nekem fehér szobám volt világos fabútorokkal, így bármilyen újítási kedvem támadt, csak a függöny-szőnyeg-kiegészítők hármasát kellett leváltanom, és kész is lettem.

A mostani lakásom almazöld és sötét bronzos narancs, ez is nagyon szép, épp csak körülbelül a natúr faszíneken és a fehéren kívül nem sok minden megy hozzá :D A falfestés meg nem évenként elvégzengő dolog, legalábbis felénk, ezért érdemes abba is belegondolni, ha már mondjuk két-három év múlva barátod lesz, egy barbirózsaszín fal lehet, hogy kínosan érintene, bár azt említetted, hogy nem kedveled ezt a színt, érdemes innen is megnézni a dolgot.

Azért majd áruld el, hogy sikerült!

2014. ápr. 7. 02:39
 7/8 anonim válasza:
100%
Ha a kedvenced a fekete, de ugye sötétet nem akarsz akkor szerintem lehetne világos szürke, mert nagyon közel van a feketéhez. Ha nem akarsz közel maradni a feketéhez, akkor szerintem is barna legyen :)
2014. ápr. 19. 11:33
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :) Ha minden igaz júliusban festünk és anyával teljesen más véleményen vagyunk, de majd csak megoldódik :))
2014. jún. 9. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!