Kaptunk egy sólámpát. Jó valamire, attól eltekintve, hogy dísznek, és hangulatfénynek tökéletes. Tényleg tisztítja a levegőt? Tapasztalatok vannak?
Nekem van vagy 4 éve. Ezzel alszom, sötédesékor bekapcsolom, és reggel ki. Amolyan irányfény a szobában.
Elméletileg, ahogy melegszik pozitív töltést bocsájt ki, amire rátapadnak a porszemcsék, és a negatív falra rakódik ki. Gyakorlatilag nem tudom... Mérni nem tudom, szabad szemmel nem látom.
A legtöbb elektromos ketyere pozitív ionokat bocsát ki, ami negatív hatással van a szervezetünkre. Pl. idegesek, ingerlékenyek leszünk tőle, és rosszabbul alszunk. A sólámpa erre jó.
A só által leadott negatív töltésű ionok pozitívan hatnak:
- légutakra, légúti megbetegedésekre,
- idegfájdalmakra,
- magas vérnyomásra,
- reuma ellen.
A sókristályok jobbra cirkuláló bioenergiája hatással van:
- a vesére,
- az idegek,
- a hormon háztartásra,
- a vér méregtelenítésére,
- az idegrendszer erősítésére,
- az öregedési folyamatok lelassítására.
A sólámpákkal elvégzett tesztek bizonyítják, hogy a hyperaktív gyerekek koncentrációs és alvási zavarai rövid idő alatt csökkenek, illetve megszűnnek, a sókristály rendező erejéből fakadóan.
Tipp: A sólámpát állítsuk lehetőleg a sugárzó készülékek (TV, Computer) közelébe, vagy éjszakára a fej közelébe. A sólámpa a hatását akkor is kifejti, ha nincs bekapcsolva, bár nem olyan intenzíven.
Éa látványnak sem utolsó. + Színterápiánál is használják.
Remélem segíthettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!