Szerintetek lehetseges, hogy ezt megcsinaljuk? Tobb lent
Figyelt kérdés
Tehàt, nekunk normális ablakunk van, de en imadom az ilyen kuckókat, mint pl. ez: [link]
Es nagyon szeretnék egy ilyet, de nem tudom, hogy megoldható-e, mert az ablak alatt van radiator. Nem tudom, hogy elférne-e. Szerintetek??
2014. jún. 9. 13:11
1/4 anonim válasza:
"Nem tudom, hogy elférne-e. Szerintetek?? "
hát láttuk e a helyet....
2/4 anonim válasza:
Ki kell mérni. Az ülőfelületet nem kell rátolni a radiátorra. Ez olyan, mint az ételfotók, a valóságban nem lehet olyanra megcsinálni.
3/4 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, már fáj is érte a szívem. Készítsetek pontos tervet és mérjétek ki. Arra vigyázzatok, hogy a radiátornak biztosítsatok szabad teret a megfelelő hőcirkulációhoz.
4/4 A kérdező kommentje:
#1: komolyan fotózzam le?xdd
#2-3: köszönöm, majd megbeszelem anyàékkal:)
2014. jún. 9. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!