Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek lehetseges, hogy...

Szerintetek lehetseges, hogy ezt megcsinaljuk? Tobb lent

Figyelt kérdés

Tehàt, nekunk normális ablakunk van, de en imadom az ilyen kuckókat, mint pl. ez: [link]

Es nagyon szeretnék egy ilyet, de nem tudom, hogy megoldható-e, mert az ablak alatt van radiator. Nem tudom, hogy elférne-e. Szerintetek??

2014. jún. 9. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, hogy elférne-e. Szerintetek?? "

hát láttuk e a helyet....

2014. jún. 9. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell mérni. Az ülőfelületet nem kell rátolni a radiátorra. Ez olyan, mint az ételfotók, a valóságban nem lehet olyanra megcsinálni.
2014. jún. 9. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik, már fáj is érte a szívem. Készítsetek pontos tervet és mérjétek ki. Arra vigyázzatok, hogy a radiátornak biztosítsatok szabad teret a megfelelő hőcirkulációhoz.
2014. jún. 9. 14:26
 4/5 A kérdező kommentje:

#1: komolyan fotózzam le?xdd

#2-3: köszönöm, majd megbeszelem anyàékkal:)

2014. jún. 9. 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha radiátor van az ablak alatt, mi a terv? :D Körbeépíted?

Radiátoros ablaknál ez nem megvalósítható. Vagy irtó hülyén fog kinézni. Vagy annyira körbefalazod a radiátort, hogy a hő amit ad, azt felfogja az egész cucc.

Amúgy meg ez képen néz ki marha jól.

1) Hidd el, baromi kényelmetlen itt ülni huzamosabb ideig. Nem tudsz hova hátradőlni. Illetve de. Vagy a kemény szekrénynek vagy az ablaknak.

2) Ez nem illik minden berendezéshez

Vegyél egy fotelt az ablak elé azt kész :D

jan. 25. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!