Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Lépcső átépítése hogyan...

Lépcső átépítése hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Hozzáértő segítségét szeretném kérni. Van egy ház amit szeretnénk megvásárolni, viszont házon belül adott egy csigalépcső amit nem tudom, hogyan lehetne átépíteni normál lépcsőre. Megoldható-e egyálltalán. Ehhhez kellene segítség. Köszönöm előre is annak aki segíteni tud.
2012. dec. 6. 09:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tegyél be ide valami fotót(kat),hogy lehessen valamit a jelenlegi megoldást.
2012. dec. 6. 09:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
látni..ez kimaradt.
2012. dec. 6. 09:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Képet privátba küldenék inkább
2012. dec. 6. 09:51
 4/8 A kérdező kommentje:
2012. dec. 6. 11:10
 5/8 A kérdező kommentje:
sikerült feltöltenem :)
2012. dec. 6. 11:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A fotón a lépcső mellett látok jobb oldalon 1 pillér szerű kialakítást.Szerintem oda kellene hívni egy épület lakatost, a helyszínt látva megmondaná.Pihenővel 2 részből vagy egy részes feljáró,viszont a hely igénye az jóval nagyobb.(egész jól néz ki a lakás,de a színek :) )
2012. dec. 6. 11:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen a színek :) viszont az könnyen megoldható. A lépcső miatt agódtam kicsit, hely van még ha többet el is vesz, de így se kinézetre nem jó arról nem is beszélve hogy nem lehet rajta semmit felvinni és a 2éves gyerekem jól tudna rajta gurulni lefele.
2012. dec. 6. 12:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Már találtam is céget,helyben.

[link]

2012. dec. 6. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!