Lehetséges házimozi kis hálószobában?
Szerintem egy kisebb teljesítményű házimozi bőven jó lesz oda egy kb 50 es TV-vel így élvezhető lesz a minősége a dolognak. Nálunk is van egy kb ugyanekkora szoba ott nincs ágy csak egy régi kanapé meg két fotal és úgy van bent a házimozi az úgymond mozi szobának van kialakítva ott nagyon jó a hangzás is a hangfalakat normálisan eltudtuk helyezni előre hátulra és kb 10 en is elférünk ott kényelmesen.
A szobát meg úgy tudod kibővíteni ha az egyik falat kiütöd a helyéről és arrébb viszed.
Hát, a tv méretétől függ. Ha nem egy 107-es tévét szeretnél betenni oda :) akkor nincs gáz.
Nekünk ekkora van, és legalább 2-2,5 méterre kell tőle ülni, hogy kényelmes legyen nézni.
Igazából a házimozi rendszere sztem inkább a hangtechnika.. (plusz ugye egy jó tv, de a mérete az igényeid és a szoba méretei szerint változó) De javítsatok ki, ha ti nem így gondoljátok :)
Hát nem tudom, szerintem nem az igazi, ez nekem olyan budi-surround 5.1 :D
Ha a nappaliban vagy hasonló helyen már van házimozi és épp nem tudtok mit kezdeni magatokkal, olyan pótmegoldásnak, szükség esetére megteszi, de azért ha van nagyobb szoba, én tuti oda tenném. :D
De hát ízlések és pofonok, meg igények és lehetőségek kérdése. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!