Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ehhez a tapétához milyen...

Ehhez a tapétához milyen szőnyeget és ágyneműt javasoltok?

Figyelt kérdés

[link]

A sötétítőnk szürke, olyan ezüstbe hajló, vízszintesen hajszálcsíkos, illetve oválmintás, de nem igazán erőteljes. A szőnyeg viszont..... krém-ezüst-sötétszürke vonalak enyhén hullámoznak rajta. Nem foglal sok helyet, itt az ágy mellett van egy-egy kb 120x50-es darab. Szerintetek lecseréljem egyszínűre? Mit javasoltok? :/

2014. jún. 8. 08:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Én lilát használnék, az ágynemű esetleg lehet lila-szürke csíkos, vagy ilyesmi.
2014. jún. 8. 10:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem, ki van csukva. :D Lila a fal, a tapéta csak az ágy fölött lesz 1-2 dekorcsíkban. Mindenképpen szürkésben kellene gondolkodni, csak a minta a kérdéses.
2014. jún. 8. 11:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Most szürke csíkos ágyneműnk van, és egyszerűen nem tudom elképzelni a tapéta mintájával...
2014. jún. 8. 11:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocs,de szerintem ez okádék...
2014. jún. 9. 09:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Jójó, ez a vélemény a kérdés szempontjából teljesen lényegtelen, arról már nem is beszélve, hogy lesz*rom. :D
2014. jún. 9. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Valamilyen szép pasztellszínű szőnyeg (de nem nagyvirágos) feldobná a szobát. Ez így elég unalmas.
2014. jún. 9. 20:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Hidd el, hogy 12 nm-en nem unalmas!
2014. jún. 10. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!