Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Nagy egy 40nm-es nappali, de...

Nagy egy 40nm-es nappali, de benne van a konyha is?

Figyelt kérdés
ott van az ajtó hát ilyenkor sok meleg megy ki:(
2009. dec. 29. 19:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hogy szépen válaszoljak: van, akinek nagy, mert az egész lakása ekkora. Van, akinek nem nagy, mert megengedheti magának. Ha tehetném, talán nekem is lenne ekkora, de sajnos ez a probléma nem fenyeget.

A kérdésed sokakat bosszant, valóban úgy tűnik, mintha dicsekedni akarnál és épp nem volt más kéznél, mint hogy kiírj egy ilyen kérdést.

Örülj a nagy nappalidnak, szerencsés vagy, de ne bánts másokat a dicsekvéseddel. Boldog új évet!

2009. dec. 30. 09:40
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekünk az egész lakás 48nm :)

De Én is szeretnék ekkora nappailt konyhával. Egyszer, ha 100 éves leszek, talán össze is jön :))

Szerintem pont jó. De ez attól is függ, hogy mekkora az egész ház.

2009. dec. 30. 11:26
 13/17 anonim válasza:

Nagynak nagy, de ahogy irod, hogy a konyhàval egyben van, igy talàn nem tunik annyira tàgasnak. A mienk is ilyen, az étkezo van egyben a nappalival, persze valamivel kisebb :)

Olvasom, hogy sokan kritzàltàk a kérdésed, leirok egy sztorit Nektek, Neked: Màsfél éve jottunk egy totàl uj épitésu lakoparkba, 2 éves sincs, a lakàsunk 60 m²-es. Nekunk, hàrmunknak elég...Nemrégiben a sogoromék vettek egy 150 m² belteruletu ( igy mondjàk???) , hàromszintes hàzat, anyosék azota osztjàk az észt, hogy a mienk milyen kicsi lyuk, meg nàlunk nem lehet semmi csinàlni, bezzeg a sogoréknàl, micsoda hatalmas gyonyoru hàz!!! No, én làttam mult héten azt a " csodàt"- azt hittem elhànyom magam, romos, repedezik az egész, a padlàsfeljàron a falon centi vastag penész, nyikorog, recseg, budos van, hideg, szoval...Kb 5 !!! év mire teljesen lakhato àllapotba hozzàk a hàzat, de màr igy is minden fillérjuk ràment,butorokra màr nem volt pénzuk, igy van egy hatalmas hàz, semmi butorral, a nappaliban van egy kanapé meg a tv a foldon...SZoval szerintem annyira relativ ez, mi a jo, nagy hàzban ( nagy nappalival :)) élni, vagy egy kissebben, mert pl igaz, h a mi lakàsunk harmada az ovékének, de szépen, izlésesen, fiatalosan van berendezve..Ok meg ott vannak egy hatalmas hàzzal, pénznyelovel, és nincs màr pénzuk szépen berendezni..

2009. dec. 30. 12:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Mostanában divatosak az ilyen lakások, bár én nem tartom különösebben kényelmesnek. Barátnőmék laknak ilyenben, az amerikai-konyhás nappali kész hodály, a 2 hálószoba meg jó ha megvan 10-10 négyzetméter. Emeleteságyat kellett venni a gyerekeknek, mert nem fér be a szobájukba egyszerre két ágy plusz a játékok, a szülők hálóját meg teljesen kitölti a franciaágy. Összességében átlagméretű a lakás. Részemről jobban szeretem az egyenletesebb eloszlású lakásokat, a nappaliban úgysem akarok bált rendezni, egy miniatűr hálószobában viszont megfulladnék.
2009. dec. 30. 15:09
 15/17 A kérdező kommentje:
nekünk sem nagyobb a aszoba... egyik sem:( igen nem annyira jó.. hogy kicsik, elig férni ez tény, De amugy szép, meg kényelmes a nappali... de a szoba kicsi, de nem volt más választásunk,mivel nekünk nem új ház hanem kocka 40néves... abból alakitottuk ki, elég tré elosztása volt. de gardrob van minden szobához.
2009. dec. 30. 18:11
 16/17 anonim ***** válasza:

ahol most lakunk az 39negyzetmeter terasszal egyutt es 2 szobas.

de szerintem nem tul nagy a tietek, azt viszont nemtom hogy szep-e.

en is szeretnek nagy nappalit, de nem a konyhaval egyben. ne buzologjon az osszes cucc ha kocsonyat fozok vagy sonkat sutok. a gozelvono mese. a szag eloson ugyis.

2009. dec. 30. 20:25
 17/17 anonim ***** válasza:
nekünk is akkora konyhával van hogy kicsi is mer mi 1 nagy család vagyunk nah meg az öcsém hát az ott játszik meg minden
2010. márc. 31. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!