Nagy egy 40nm-es nappali, de benne van a konyha is?
Hogy szépen válaszoljak: van, akinek nagy, mert az egész lakása ekkora. Van, akinek nem nagy, mert megengedheti magának. Ha tehetném, talán nekem is lenne ekkora, de sajnos ez a probléma nem fenyeget.
A kérdésed sokakat bosszant, valóban úgy tűnik, mintha dicsekedni akarnál és épp nem volt más kéznél, mint hogy kiírj egy ilyen kérdést.
Örülj a nagy nappalidnak, szerencsés vagy, de ne bánts másokat a dicsekvéseddel. Boldog új évet!
Nekünk az egész lakás 48nm :)
De Én is szeretnék ekkora nappailt konyhával. Egyszer, ha 100 éves leszek, talán össze is jön :))
Szerintem pont jó. De ez attól is függ, hogy mekkora az egész ház.
Nagynak nagy, de ahogy irod, hogy a konyhàval egyben van, igy talàn nem tunik annyira tàgasnak. A mienk is ilyen, az étkezo van egyben a nappalival, persze valamivel kisebb :)
Olvasom, hogy sokan kritzàltàk a kérdésed, leirok egy sztorit Nektek, Neked: Màsfél éve jottunk egy totàl uj épitésu lakoparkba, 2 éves sincs, a lakàsunk 60 m²-es. Nekunk, hàrmunknak elég...Nemrégiben a sogoromék vettek egy 150 m² belteruletu ( igy mondjàk???) , hàromszintes hàzat, anyosék azota osztjàk az észt, hogy a mienk milyen kicsi lyuk, meg nàlunk nem lehet semmi csinàlni, bezzeg a sogoréknàl, micsoda hatalmas gyonyoru hàz!!! No, én làttam mult héten azt a " csodàt"- azt hittem elhànyom magam, romos, repedezik az egész, a padlàsfeljàron a falon centi vastag penész, nyikorog, recseg, budos van, hideg, szoval...Kb 5 !!! év mire teljesen lakhato àllapotba hozzàk a hàzat, de màr igy is minden fillérjuk ràment,butorokra màr nem volt pénzuk, igy van egy hatalmas hàz, semmi butorral, a nappaliban van egy kanapé meg a tv a foldon...SZoval szerintem annyira relativ ez, mi a jo, nagy hàzban ( nagy nappalival :)) élni, vagy egy kissebben, mert pl igaz, h a mi lakàsunk harmada az ovékének, de szépen, izlésesen, fiatalosan van berendezve..Ok meg ott vannak egy hatalmas hàzzal, pénznyelovel, és nincs màr pénzuk szépen berendezni..
ahol most lakunk az 39negyzetmeter terasszal egyutt es 2 szobas.
de szerintem nem tul nagy a tietek, azt viszont nemtom hogy szep-e.
en is szeretnek nagy nappalit, de nem a konyhaval egyben. ne buzologjon az osszes cucc ha kocsonyat fozok vagy sonkat sutok. a gozelvono mese. a szag eloson ugyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!