Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Azoktól kérdem, akiknek a wc...

Azoktól kérdem, akiknek a wc a fürdőszobában van. Milyen nem rossz? Nem kellemetlen?

Figyelt kérdés

ja és mi a jó benne????

nekünk nincs más lehetőségünk.

2009. dec. 29. 14:46
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Nálunk is egyben van,de én megoldottam:harmonika ajtó.....igaz,h. nekünk ablak is van a wc-nél.
2009. dec. 29. 16:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is fürdőszobában van a Wc, csak megszokás kérdése.

De mégis ha tehetném külön tenném. (csak hát 20 éve így csinálta aki építette a házat), sajnos nincs jelenleg rá anyagi keretem, hogy átalakítsam.

Megszoktam, hogy ott van, de mivel hely lenne így áttenném és ha lesz rávaló akkor átt is teszem.

2009. dec. 30. 23:37
 13/14 anonim válasza:
0%

szerintem p*cs*a jó!

Mert ha b*e*b*a*sz*o*l és még cuccolsz is akkor egyszerre tudsz hányni p*i*s*á*l*n*i meg sz*a*r*n*i

2010. jan. 14. 19:40
 14/14 anonim válasza:

Nagyon régi a kérdés, de most rátaláltam.

Nekünk az előző házunkban külön volt a wc, ami nagyon is jó volt, továbbá úgy szoktuk meg. Az új házunkban, mely a nagyiméké volt, a fürdőszobában van. Apró fürdőszoba, aminél svengolni kell, hogy elférjen két ember. Nekem még most is, 3 évvel a költözés után nagyon rossz. Nem szeretem ezt a rendszert, de nem volt hely egy külön wc kialakítására. A takarítás is nagyon macerás a helyhiány miatt, nagyon nem szeretem ezt a felállást, de hát ez van. Aki teheti, annak legyen külön a wc. Hiába van normális időközönként takarítva, nekem mindig olyan rossz érzésem van, hogy a fürdőben van a wc.

2017. júl. 31. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!