Milyen matracot vegyek, ami tartja a formáját, nem deformálódik? Keményebb típust szeretnék.
Figyelt kérdés
Bonellrugós, hideghab, memóriamatrac, stb?
Hideghab matracom már van, benne kókuszréteggel, de alig egy év alatt kifeküdtem (65 kg).
2014. máj. 2. 15:23
1/3 anonim válasza:
Nekünk Best Dream Siglo matracunk van, 10 év garancia van rá. 4 éve használjuk, férjem kb. 85 kg, én kb. 60, de már a második babát várjuk, szóval legalább egy évig én is 80 kilósan feküdtem rajta. Semmi baja, még az anyag sem kopott meg. Van téli és nyári oldala, forgatni is szoktuk.
2/3 anonim válasza:
Mindenképpen magas sűrűségű, hideghabot.Az minél vastagabb annál keményebb is.Szerintem 17-20cm vastag elég ami nem kifeküdhető és kemény is.Jelenleg a piacon lévő matracok(nem mindegyik,csak általában) 2-3 évig bírják mert 10 cm vastag matracot is eladnak csak hogy az is vegyen aki olcsót keres.
A sűrűségre figyelj és kérdezz rá.Minimum 35kg/köbméter legyen! - egy hozzáértő:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megfogadom a tanácsot!
2014. máj. 12. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!