Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » 300. 000 Ft elég egy 12...

300. 000 Ft elég egy 12 négyzetméteres hálószoba ajtócseréjére, festésére és berendezésére?

Figyelt kérdés
Első lakásról, panelről van szó, tehát az elképzeléseink között nem szerepel semmi extra. Mi csinálunk mindent, csak az anyagokat kell majd fizetni.
2014. ápr. 10. 09:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az ajtó 10e volt, idén 5 éves, semmi baja!

Az ágykeret 21e volt (ikea), a matrac 20e (auchanban vettük, 20cm, habszivacs), ágyrács 9e volt (sima ágyborda). Mindezek lassan 3 évesek és nincs bajuk!

A festést én csináltam, max csak ey festő mondaná meg, hogy én voltam...

2014. ápr. 11. 14:30
 12/12 A kérdező kommentje:

Szerintem ne erőlködj. Nem a semmiből kell kiolvasni, hogy nem akarok szekrénysort, hanem a 12 nm-ből. :D

Megengeded, hogy eldöntsem, szeretnék-e íróasztal a saját hálószobámba? Rendes lenne tőled. Egyszerűen nincs kedvem magyarázkodni ilyen retard embereknek, ne haragudj............. :D Köszönöm a hasznos válaszaidat, boldogíts valaki mást velük!

2014. ápr. 11. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!