A szobámat, hogyan tudnám "romantikusabb"-á tenni?
Figyelt kérdés
Gyertya,rózsa... Köhöm. A 3. pedig... Ööö. Szóval, igen. Ez, itt a kérdés.
Nem sokára festeni fogjuk a (tini) szobámat és kéne pár szín ötlet! :-)
A baldahímes ágy nagyon ó divatú?
2014. márc. 27. 15:26
2/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, és 13 leszek :-)
2014. márc. 27. 15:34
3/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek a baldahines agyak!:) egyaltalan bem o divatuak. Es szerintem ha szobanovenyeket raksz a szobadba akkor meghittebb lesz,es akar rakhatsz egosort afaladra,olyasmit mint amit a karacsonyfara szoktunk rakni,az is lehet meg romantikus:)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-)
2014. márc. 27. 15:38
5/7 anonim válasza:
Ihlet:
A baldachinos ágy egyébként megint divatban van.
Romantikusnak mondhatóak a fehér, apró virágminták és a pasztellszínek. Sötét vagy világos faanyagokkal, feketével és fehérrel párosítva is jól mutat. A kovácsoltvas is kifejezetten romantikus.
A rózsaszín, lila viszont inkább kislányos. Jellemző hiba ezeknek a pirossal, bordóval kombinálása is.
6/7 anonim válasza:
lovag úr kell oda nem baldachines ágy
7/7 anonim válasza:
Ahogy mondtad: gyertya, rózsa,..., virágminta, csipke, sok fehér, szivek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!