Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyire gáz egy ilyen háló?

Mennyire gáz egy ilyen háló?

Figyelt kérdés
Most költöztünk össze párommal és a háló elég lányosra sikeredett. Nagyon sok dolgot én választottam ki, és így elég sok rózsaszín dolog került be a szobába. Nagyon gáz ez így? Páromat nem érdekli mert csak aludni jár be, de nem akarom, hogy hosszú távon ne érezze magát kényelmesen. A függöny, az ágytakaró, illetve a szőnyeg is rózsaszín mintás.
2014. ápr. 6. 11:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Tudsz esetleg képet küldeni? ( Privátban )

Mi egyébként kompromisszumot kötöttünk. Sok minden fehér, ill. bézs, de mivel a lakás az enyém ( és hamarabb voltam ott, ill. több ember szerint jó az ízlésem ) vannak erősebb színek, mint például néhány helyen fekete van, illetve sötét barna, de a párom díszes cuccokkal dobta fel ( hogy neki is megfeleljen ), virágot tett be, világos színű képkeretek, stb. Szóval mi kompromisszumot kötöttünk.

2014. ápr. 6. 11:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok képet küldeni, de nem éreztem, hogy ilyen csajos lenne, de egy ismerősünk kijelentette, hogy ő nem bírna megmaradni egy ilyen szobában, és nem akarom, hogy párom egy idő után kényelmetlenül érezze magát. Amúgy én is próbáltam a kompromisszumra törekedni, sok minden bézs színű, illetve a szőnyeg ilyen rózsaszín/ fehér mintás. A függöny teljesen rózsaszín, az ágytakarón egy rózsaszín cseresznyefa virág van, az is bézs színű amúgy. A bútorok fenyőből készültek.
2014. ápr. 6. 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez így eléggé tinilányos, nem gondolod? Az ágytakaró vagy a szőnyeg lehetne sötétebb szín, pl. sötétbarna.
2014. ápr. 9. 12:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Már csak a plüssállatkák hiányoznak. Elfelejtettél felnőni a szerephez. Na, majd eztán, lassacskán.
2014. ápr. 30. 04:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!