Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen szinű legyen a hálo,...

Milyen szinű legyen a hálo, ha egyedit szeretnék és modernet?

Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia.

először is fiúnak vagy lánynak??

2012. szept. 21. 10:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát egy párnak a háloszobája:)
2012. szept. 21. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Mindenképp a közös ízlésetek alapján döntsetek.

Nem tudom mekkora a hálótok, nekünk úgy van, hogy a főfalon ahol az ágy található az étcsoki színű és mintás, míg a többi 3 fal színe vanília. Mi nagyon szeretjük:)

2012. szept. 21. 11:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Egy variáció: az ágy mögötti fal mélykék, a többi fehér. Ezüst kiegészítők.

[link]

[link]

2012. szept. 21. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Mi tetszik nektek? Milyen stílusúak, színűek a bútoraitok, milyen padlóburkolat lesz?

A mi hálónk pl. szimpla fehér, de egy hatalmas fekete alapra készült szürreális kortárs fetmény lóg benne, amitől elég egyedi :)

De választhattok az egyik falra valami tapétát vagy falmatricát is vagy lehet csíkos, pöttyös... Pl:

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 21. 17:39
 6/8 anonim válasza:

Szia.

Mi pont most koltozunk ossze parommal kulon,es 2 hete festettuk a halot lilara. Sokan szornyulkodtek,de aki eddig latta vagy meg volt halva a szinert annyira tetszett neki,vagy atfesteti a szobajat,mert neki is ilyen kell. Szoval mindenkinek tetszik. A lila sotetsege pedig a butoroktol fugg,de a vilagos mindenkepp jobban megy hozza. Ne haragudj az irasert,de nem sajat gepnel vagyok,es angol a billentyu.

2012. szept. 22. 21:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem a lila meg koral kék tetszik,esetleg ezeket a szineket milyen szinekkel konbinaljak?
2012. szept. 23. 09:34
 8/8 anonim válasza:
Ha lila,akkor szerintem mindenképp valami világossal! Gyönyörű benne a fehér,főleg ha fehér a laminált lap! :)
2012. szept. 24. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!