Valaki ak szeret lakberendezni (? ) szánna rám pár percet? Tobbi lent
Szerintem butaság kijelenteni, hogy minden az Ikea-ból lesz. Igen, vannak jó áraik, nagyon jó bútoraik és kiegészítőik, de miiindeeen? Ezer más szőnyeg, függöny, textiláruház van, hogy csak a kiegészítőket nézzük. MIért korlátozod le a lehetőségeidet? Bútorok terén is vannak más áruházak is, amik jó stílust és árat kínálnak.
Mindenesetre:
De szerintem az ikea pont nem a természetességéről és harmonikusságáról híres, szerintem inkább modern, eklektikus és bohém. Néhány bútorszériájában vannak rusztikusabb darabok (pl. stockholm), de azok mind sötétek és az áruk is húzós, nem hiszem, hogy az ízlésednek megfelelőek.
Mindenesetre van egy ún. bedroom planner az ikea honlapján, ha a magyaron nem találod meg/nincs (nem tudom van-e ott nem néztem), az angolon fenn van, ezzel te is összeválogathatod magadnak a bútoraidat és megnézheted a látványtervet.
Pl.:
Remélem a képek megnyithatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!