Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Egy erkély padlójára mit...

Egy erkély padlójára mit lehetne leteríteni, hogy otthonosabb legyen?

Figyelt kérdés
A panel erkélyemen a gyári linóleum van, ami elég sivár látvány. Arra gondoltam, hogy le kellene teríteni az erkély padlójára valamit, hogy jobban nézzen ki. Tudtok erre valamit, ami dekoratív, nem koszolódik, és bírja a kinti időjárást?

2014. márc. 23. 21:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
illés valéria: a fehér szőnyeg is kint van az erkélyen? Bírja az időjárást? Vagy ki-be kell hozni, ha esik, stb?
2014. márc. 24. 10:16
 12/20 anonim ***** válasza:
Gyékényszőnyeg esetleg?
2014. márc. 24. 12:40
 13/20 A kérdező kommentje:
A gyékényszőnyeg nem rossz ötlet. Dekoratív és kint is lehet hagyni gondolom.
2014. márc. 24. 14:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Igen, nálunk kint lakik :)
2014. márc. 24. 14:14
 15/20 anonim ***** válasza:
A lányoméknál normál szőnyegpadló van kint,sötétszürke.Ha esik az eső,utána ez is megszárad,porszívózzák,minden rendben van vele. Télen felcsavarják a hó miatt, bele egy szemeteszsákba tavaszig, utána újra ki lehet teríteni.És nem mellesleg, ha elhasználódik pár év múlva,egy ekkorka darabot megvenni nem egy extra kiadás.
2014. márc. 24. 15:02
 16/20 dominik92 válasza:
Szerintem is műfüvet kellene leteríteni, azonban arra figyelj oda, hogy azt néha-néha fel kell szedni és kitakarítani alatta, majd újrarakni. De nagyon kényelmes, ha készen van!
2014. márc. 27. 09:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Basszus azt a 3 négyzetmétert még egy burkoló is fillérekért megcsinálja. Legalább normálisan fog kinézni. Meg nem kell egy vagyonért eszközöket vásárolni 3m2 járólap lerakásához. Vagy ha az nem jó, akkor vegyél újfajta linóleumot. Vágasd méretre, azt te is le tudod rakni. A Diegoban még famintás is van. Szerintem a szőnyeg kintre gáz, akkor is, ha erkély. Hozz a szél is a koszt, ha forgalmas helyen laktok még több a por, kosz... Ha eső esik nehezen szárad. A fehér meg egyszerűen okádékul nézne ki nagyon hamar..
2014. márc. 27. 14:13
 18/20 A kérdező kommentje:
Ez sem rossz ötlet, hogy új linóleumot vágatni addig is. Ez eszembe sem jutott, mert csak arra gondoltam, hogy a linóleumot el kell takarni valamivel.
2014. márc. 28. 06:35
 19/20 anonim ***** válasza:
A műfű olcsó és jó megoldás. Sokféle van. Olyan is ami hasonlít az igazi nyírott gyephez. 690 Ft/m2-től kapható.
2014. márc. 31. 09:19
 20/20 A kérdező kommentje:
A műfűnél csak a tisztítás a kérdéses. Gondolom megáll benne a por, kosz, stb.
2014. márc. 31. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!