Szerintetek sok a 6,5 m a kanapé és a tv kozott?
Figyelt kérdés
Tobb, mint 6,5 m széles lesz a nappalink /most fogunk építkezni/, és nem tudom, hogy hogyan rendezzuk be, szerintetek lehet 6,5 m a butor /tv/ és a kanapé kozott? Nem nagyon sok?2014. márc. 23. 11:01
11/15 anonim válasza:
Utolsó, ezt azért nehéz elhinni. Mindenkinek más az ideális.
Nekünk 116 cm-s átmérőjű van csak, ezt nézzük kb. 3 méterről. Ha nekem ilyen közelről valaki egy majd' duplaekkora tv-t az arcomba tolna, megvakulnék...
6,5 méterről persze ez a tv igen kicsi lenne, de egy 190-es szerintem pont ideális. De ízlések és pofonok.
12/15 A kérdező kommentje:
Egy két méteres(!) átmérőjű full HD TV ideális nézési távolsága 3 méter 30 centi kábé - ez komoly?
Mi most 3,5 m-rol nézzuk a 79 cm átméroju tv-t és így jonak tunik.
2014. márc. 24. 21:14
13/15 anonim válasza:
Nézz utána a megfelelő oldalakon, amik kifejezetten ezzel foglalkoznak. Ez komoly, mert ha az ideálisnál messzebb ülsz, akkor elvesznek a részletek, elvesznek azok a finomságok, amiért full HD tv-t vettél, semmit nem látsz abból, amire a pénzedet költötted. Bár most ne haragudj meg, de az emberek nagy része nem is látja a különbséget, meg igénye sincs rá, szóval lehet titeket nem zavar majd.
14/15 anonim válasza:
Elvesznek a részletek? Ne viccelj már, hogy 4 méterről egy 2 méteres átmérőjű tv részletei elvesznek...
Mindegy, legalább a szemed világa megmarad.
15/15 dominik92 válasza:
Szerintem sok! Habár nem mindegy mekkora a TV, de élvezhetőség szempontjából sok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!