Milyen ágyat ajánlotok?
14 éves vagyok, és egy új ágy vételében kérnék segítséget.
Egy matracos 90x200-as ágyon gondolkodtam, de ezek nagyon drágák, ha jól látom 50K körül van a keret és mép plusz a matrac rá.
Kérdezném, nem jobb -e az ilyen típusú ágy, mint ezek a "ráülős" ágyak, "kanapék", amikben nem külön van a matrac, hanem egyben?
Mert szerintem sokat számít az ágy abban, hogy mennyire alussza ki magát az ember, és egy jó matrac segít ebben?
Mi a véleményetek?
Ja még valami. Ha nem írom az elejére a 14-es számot ugye máris mennyit változnak a dolgok! Akkor már nem probléma, ilyeneket lehet kérdezgetni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__lakberendezes__5123568..
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Na de mind1...
első! én inkább örülök, ha egy 14 éves így tud fogalmazni, és van fogalma a helyesírásról.
kérdező, ne húzd fel magad, inkább figyelj, próbálok valódi segítséget nyújtani. :)
saját tapasztalatot írok, nem csak reklámozok.
nem tudom hol laksz, de ha Bp. közelében, akkor tudom ajánlani az Ikeából a következő ágyakat:
(ja, és sztem ne egyszemélyesben gondolkodj, mert már nincs messze az idő hogy barátod/barátnőd legyen. sajnos a nemed nem írtad ki...)
szóval. van egy nagyon jó kinyithatós kanapé, én ilyenen alszom, és csak jókat tudok róla mondani, 2 személynek is kiváló, és egyedül is kényelmes:
huzat nélkül ki lehet hozni 40e ft-ból az egészet, ha védeni szeretnéd a matracot, akkor egy ilyen ágytakaró teljesen befedi, és könnyebb is kimosni: [link]
nálam is ez az összeállítás van, baromi jól mutat, ülni akár 4en is lehet rajta ha átmennek a barátaid.
ez picit többe kerül, de ugyanúgy helyettesíthető a huzata az ágytakaróval:
ilyenen eddig csak ültem, de egész jól néz ki, bár az ágyazása bonyolultabb:
a rendes ágyak közül ez a kedvencem:
igaz, itt meg kell venni sajnos az ágyrácsot és matracot is, ami még plusz 50 rugó legalább.
annyiban előnyösebb, hogy a matracok közül sokféle választási lehetőséged van, mindegyiket ki tudod próbálni.
amikor annyi idős voltam mint te, akkor anyum 2 dologra figyelt nagyon: az ágyam, és a cipőm minőségére. hiszen ha nem az egyikben, akkor a másikban vagy :)
öltözni tudtunk turiból is, és nem került az asztalra minden nap kaviár, viszont a jó alvás megér egy kicsivel több pénzt.
majd írd meg, h hogy tetszettek az ágyak, remélem sikerül neked tetszőt választani.
ha nem Bp-i vagy környéki vagy, akkor a Jyskben nézzetek szét, ott is vannak minőségi matracok.
Köszönöm az értelmes választ :)
Én "rendes" ágyra gondoltam, mint ez : [link]
Csak azon vacillálok, egy ilyen jobb -e, vagy egy kanapé típusú, ami azért ülőalkalmatosságnak is kiváló.
A fenti ággyal csak az a probléma, hogy 90x200-as méretben nem kapható. Meg ezek az ágyak alapvetően drágábbak, ehhez is ugye még jönne + 50K, ahogy írtad. De igazából nemigen van más opció...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!