Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Összeköltözéshez milyen...

Összeköltözéshez milyen ágyat? Franciaágy, kanapé, heverő?

Figyelt kérdés
Most tervezzük az ágyvásárlást párommal. De teljesen tanácstalan vagyok. Elég sok kiadással jár az összeköltözés, így egyelőre használt dolgokban gondolkodunk. Az ágy terén nem tudom milyet lenne érdemes, melyik a legkényelmesebb és stabil is. Párom elég nagydarab, így fontos a stabilság. :) És, hogy ne feltétlen legyen kifeküdve, csak azért mert használt. Szóval melyik lehet a strapabíróbb és egyben a legideálisabb? Kihúzható kanapé? Esetleg egy franciaágy? Vagy vegyünk 2 egyforma heverőt egymás mellé? Én inkább utóbbiban gondolkodnék. Talán az a legkényelmesebb és legstrapabíróbb. Vagy talán tévedek?
2013. nov. 20. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Kihúzható az nem strapabíró :) az vendégágynak jó, de nem állandóra.

Én franciaágyat javasolnék, akár olyat ami osztott, így külön matracot tudsz bele venni, a párodnak valami keményebbet (memo hab, kókuszréteg akármi) neked pedig jobb egy egyszerűbb is.

Használtan vennék egy ágykeretet ágyráccsal, és - sajnos - újonnan vennék bele egy jó minőségű matracot.

2013. nov. 20. 22:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Franciaágy. A kihúzható nem bírja soká, és nem is olyan kényelmes. A 2 heverő meg kifejezetten fos a csíkkal a közepén. Kényelmesnek meg egyáltalán nem mondanám...

Menjetek el pl. az IKEÁBA, ott elérhető áron lehet matracokat kapni és keretet válogatni hozzá.

2013. nov. 21. 00:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Franciaágy. Két külön matraccal. Nálunk így vált be. Van kihúzhatós kanapénk is a nappaliban, nem rossz, de állandó használatra szerintem nem alkalmas. A két heverő egymás mellett meg szerintem nem jó, két ágykeret, gondolom az újak már nem olyanok, de a régieknek szétcsúszott a lába, lehetett tologatni. Szóval inkább franciaágy.
2013. nov. 21. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt gond a kihúzható kanapéval - persze abból is van vacak meg jóféle. Ha helyhiány van, vagy nincs külön háló és a nappaliban alszotok, akkor az a nyerő, de ha elfér a franciaágy, az még jobb (ahogy már valaki javasolta, használt ágykeret és új matrac).
2013. nov. 24. 21:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Végül 2 nagyon jó heverő mellett döntöttünk. Nagyon kényelmesek, nem is gondoltam volna. Nem bántuk meg, olcsón vettük - új rugókkal, felújítva. :)
2013. dec. 4. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!