A fehér falhoz milyen bútorok illenek?
Figyelt kérdés
2014. márc. 22. 14:47
1/4 anonim válasza:
Bármilyen. Nekünk a nappaliban a járólap is fehér (bérelt lakás) úgyhogy fekete bőrbútor, meg fekete szekrények vannak, piros kiegészítőkkel, a konyhabútorunk vajszínű, a hálókban meg parketta van, ahhoz illő sötétbarna bútorokat és függönyt kerestünk és az összes helység jól néz ki, szóval szerintem bármi jól illik a fehér falakhoz.
2/4 anonim válasza:
attól függ, milyen hatást akarsz elérni.
ha kontrasztosat, akkor sötét bútorok, ha nagyon letisztult stílust szeretnél, akkor fehéret. abból is magasfényűt, mert a matt nagyon elveszne a fal mellett :)
3/4 marosianita válasza:
Szia!
Szerintem nézz szét a [link] honlapon, itt találhatsz jó mintákat hozzá. De egyébként szerintem a fehérhez szinte minden passzol, csak összhangban kell lenniük.
Tehát ne legyen fekete, barna, narancssárga, kék együtt. Ki kell választani egy stílust és azzal betölteni a teret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!