Különböző árnyalatú fehér bútorok hogy férnek meg egymás mellett?
Konkrétan a hálószoba bútoraim halvány szürkés fehérek, tehát olyan hideg árnyalatú fehérek. Szeretnék venni egy első ránézésre szintén fehér asztalt, de nagyon-nagyon enyhén sárgás árnyalatú fehér, remélem el lehet képzelni.
Ez így nem mutatna furán? Akinek fehérek a bútorai a hálóban, milyen színűek a szőnyegek?
Köszönöm a válaszokat.
Ha a stílus passzol, akkor nincs gond vele.
Nekünk jelenleg nagyon világos kék fal és szőnyeg van a fehér bútorokhoz, de volt olyan is, amikor fehér volt a szőnyeg és a fal is, és kis piros dolgokkal dobtam fel, az is szép :)
Köszi a választ.
A stílus abszolút passzolna:), enyhén rusztikus hatású az asztal és a többi fehér bútor is...
Szeretnék világos színű szőnyeget is, mert a fal színes és az ágytakarók is.
Mondjuk hálószobában nem annyira veszélyes :)
Nekem rongyszőnyeg volt, de az a vastag, bolyhos fajta. Miután felraktam, 2-3 hét múlva megfordítottam, még 2-3 hét, aztán mosógépbe vele!
Ja, akkora darabok voltak, hogy kényelmesen ki lehetett mosni őket. És a hálóban szigorúan csak mezítláb lehet mászkálni! (így nem visszük be a koszt :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!