Tudnátok Nekem ajánlani egy jó lakberendezőt?
Figyelt kérdés
Mediterrán stílusban szeretném nappalit felújítani, de hiába járom az üzleteket nem kerekedik ki belőle amit szeretnék.2014. márc. 12. 14:02
1/2 anonim válasza:
Sajnos nem tudok én sem. Eddig számtalan lakberendői referenciát égig néztem a neten, és siralmas a körkép. Unatkozó mamik elvégeznek valami gagyi okj-s képzést és máris lakberendezőnek képzelik magukat. Persze a sablon megoldásokon, a klasszikus magyiterránon és az ikea kínálaton nem lépnek túl. Ha találsz valakit kérlek írd le. Nálam a minőség, az időtállóság nagyon fontos szempont.
2/2 anonim válasza:
Én ismerek egy csapatot, fiatalok és dinamikusak, baráti körből. Ha érdekel, küldjetek privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!