Tudnátok ajánlani lakberendező blogokat?
Figyelt kérdés
Albérletben lakunk. Két tágas szoba és egy kisebb előszoba van benne, amit be szeretnék rendezni, mert csak két ágy, egy szekrény van ( tulajdonosé)benne és a mi asztalunk. Szeretném otthonosabbá tenni, mert így nagyon nem tetszik. Nem tetszik a letisztult, minimál stílus inkább a romantikusabb, kuckósabb lakások tetszenek :)2014. jan. 20. 22:48
2/6 anonim válasza:
Mennyit szánsz rá? tudsz alaprajzot? mérettel?
3/6 A kérdező kommentje:
Csináltam egy gagyi alaprajzot ( megpróbáltam az arányokat tartani, de egyáltalán nem pontos) csak ,hogy nagyjából eltudjátok képzelni:
2014. jan. 21. 10:48
4/6 A kérdező kommentje:
A konyha, fürdő "kész" már nem nagyon lehet velük mit kezdeni. Szerencsére szép konyhabútor van. A konyha teljesen jó. A fürdőbe kellene még pár tároló. Az előszoba és a két szoba szedett vedett. DIY ötleteket is keresgélek.
2014. jan. 21. 10:50
5/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem ,hogy mindkét szobában van egy ágy ( a tulajdonos itt hagyta mindkettőt :( ) illetve az első szobában van még egy hosszú fa asztal az ablak alatt, a másodikban pedig egy kanapé és egy nagy gardróbszekrény.
2014. jan. 21. 11:03
6/6 anonim válasza:
Szia! Szívesen segítek, ha küldesz pár képet, meg pontosabban leírod, hogy mit szeretnél változtatni? Csak a meglévő bútorokat máshogy tologatni, vagy új bútort venni, festni is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!