Szeretnék nem horror áron, úgy 150. 000-ig venni jó minőségű ágykretet, ágyrácsot, és matracot. Kb 160*200-at, Strapabírót, Budapesten. Hová menjek?
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 19:16
1/5 anonim válasza:
A Retz-ben és az Rs-ben is vannak megfizethető áron ágyak. Az Rs-ben főként fenyőből vannak. Sajnos a matracok nagyon drágák. Én 69.00 ezerért vettem nagyon szép 180"200 cm-s ágyat a Retz-ben, hozzá a matrac 75.000 forint volt, pedig semmi extra nincs benne.
2/5 anonim válasza:
Én az Ikeában vettem olyat, ami matrac, és rács egyben. Lábakat is lehet erre a típusra szerelni, és úgy önálló franciaágyként használható.
4/5 anonim válasza:
Én is az Ikeát ajánlom! Az olcsótól az átlagoson át a luxusig minden van náluk. Akkora választékból biztosan találsz neked tetszőt.
Esetleg megnézheted a Kikát is (ha Budaörsre mész, majdem egymással szemben vannak, így egyszerre megnézheted mindkét áruházat), bár az én tapasztalatom szerint drágább az ikeánál, de lehet, hogy kifogsz vmi jó kis akciót!
5/5 anonim válasza:
ikea! mi ott vettük a matracomat 50e-ért, és nagyon bevált. nem túl kemény nem túl puha.
ágyrácsról nem tudok nyilatkozni, mivel nem vettük, azon egyszerű okból, mivel anyukám kanapéján egyszer történt egy kis "baleset" ;) és azt mondta, hogy semmi értelme :) én 75kg vagyok, a barátom 140 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!