Milyen növényt ajánlanátok egy tini szobájába?
Sziasztok!
Egy kicsit szeretném feldobni a szobám növényekkel. Sok a hely, úgyhogy nagyobb is bőven elfér. Olyanok kellenének amik bírják a fényt, meleget, mert magas ablakaim vannak amiken a délutáni nap besüt. Szerintetek melyik növények lennének az ideálisak? Előre is nagyon köszönöm a segítséget.
Ha sok a fény és meleg van, akkor gyakorlatilag bármit vehetsz! A legtöbb szobanövény trópusi, és bár a tűző napot nem mind szereti, a téli napsütést imádni fogják.
Nekem is rengeteg növényem van, egészen máshogy néz ki velük a szoba.
Nekem ilyenek vannak, ezek alig igényelnek gondozást, és ha valami nem tetszik nekik, nem halnak meg azonnal, van időd cselekedni :D
meg van még aloém, azt még locsolni is alig kell és égési sebre csípésre gyógyhatású a levele.
Ültettem magamnak ananászt, avokádót, ezek szépen növekednek is :)
Ha a kaktuszokat vagy pozsgásokat kedveled, azok is remekül ellesznek a sok fényben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!