Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ha van redőny és az ablakon...

Ha van redőny és az ablakon csak egy fehér függöny van az úgy is szép?

Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen,oda már fölösleges sötétítő.
2013. dec. 29. 18:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálunk így van. Nekünk tetszik, ez a lényeg. Azt, hogy mások mit gondolnak, azt pedig nagy ívben...

Felesleges lenne a sötétítő, hiszen még a legnagyobb szélben sem zörög annyira a redőny, hogy ne lehetne leengedni.

2013. dec. 29. 18:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert nem tudom, hogy manapság mi illik. Régen volt sötétítő azt tudom. A konyhába majd szeretnék csináltatni drapériát mert nagyon feldobná a helységet de a szobákba úgy gondoltam elég a fehér függöny, a redőnyt úgyis mindig lehúzzuk.
2013. dec. 29. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:
A konyhában meggondolnám a függönyt. A párától hamar koszolódik, és nehéz kimosni.
2013. dec. 29. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:
nincs rá illemszabály, hova teszel drapériát, sötétítőt... a konyhába a drapériát jól gondold meg, lehet tenni, de túl drágát nem érdemes... és számíts rá, hogy ha rendszeresen főzöl, havonta fogsz függönyt mosni, mert azsíros gőzöktől hamar koszolódik
2013. dec. 30. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!