Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Téged zavar, ha belátnak...

Téged zavar, ha belátnak éjszaka az utcáról a házba, az ablakon? Sokaknak ez miért nem számít:

Figyelt kérdés

Mert hogy az utcán sétálva sok házba belátok, ahol TVznek, esznek, gépeznek, mászkálnak az emberek, és semmi redőny, se függöny, se semmi.

Miért nem érdekli őket? Konkrétan az utcáról tudom meglesni a szokásaikat ha akarom...

Téged ez zavar? Hogy az utcáról, esetleg a szomszéd házból bámulnak mikor kint sötét van, bent meg ég a villany?

2013. dec. 6. 17:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
16%
zavar,és ha pol nálam leskelődnél kiverném az összes fogadat,ellenben nálam van redőny...
2013. dec. 6. 17:06
 2/12 anonim ***** válasza:
zavar.épp ezért nem lehet belátni.
2013. dec. 6. 17:14
 3/12 A kérdező kommentje:
1es! Múltkor téged is meglestelek! Egyik este nem engedted le időben a redőnyt!
2013. dec. 6. 17:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Engem zavarna. Főleg, mivel földszinten lakom, és utcára nyílik az ablak. Ha ég bent a villany, épp ezért húzom be mindig a sötétítőt.
2013. dec. 6. 17:23
 5/12 anonim ***** válasza:
4-dik emeleten lakkom így csak a szomszéd háztömbből látnak át de őszintén szólva csak akkor zavarna ha meztelenül látnának meg
2013. dec. 6. 17:39
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
igen, de a legtöbbnek el sem jut a tudatáig hogy belátnak
2013. dec. 6. 17:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagymamámtól jól megtgatnultam, aki tanyán lakott és 10 km-es körzetben semerről nem volt még egy szomszédja sem, már sötétedés előtt behúzta a függönyöket, mondván nehogy bekukucskáljon valaki :D

De igaza volt és erre én is ügyelek, pedig a 4.emeleten lakok és lám, milyen igaza volt mamámnak, volt egy srác, aki felmászott a 4. em ig a nyárfára, de előfordult, hogy renováló munkások váratlanul betoppantak az erkélyre.Szóval bárhol feltűnhet egy kukkoló és engem bizony zavar!

2013. dec. 6. 19:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon tud feszélyezni az ilyesmi, erre külön ügyelek mindig. És ha látom, hogy belátni máshova, direkt inkább gyorsabban elmegyek onnét, mert nem tartozik rám az odabenti élet :)) Nem túl jó szerintem, ha bárki ilyen könnyen belát az ember magán szférájába. Hogy miért nem érdekli őket? Lehet nem foglalkoznak vele. Sőt, még csak el se gondolkodnak rajta, h belátni.
2013. dec. 6. 20:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem is nagyon zavar. Párszor jártam Hollandiában, megdöbbentett, hogy milyen sok helyen láttam, hogy az ablakon a függönyök este sem voltak elhúzva, simán lehetett látni, hogy tévézik a család.
2013. dec. 7. 02:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
nagyon zavar. ez ellen találták ki a függönyt, redőnyt.
2013. dec. 7. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!