zavar,és ha pol nálam leskelődnél kiverném az összes fogadat,ellenben nálam van redőny...
2013. dec. 6. 17:06
2/12 anonim válasza:
zavar.épp ezért nem lehet belátni.
2013. dec. 6. 17:14
3/12 A kérdező kommentje:
1es! Múltkor téged is meglestelek! Egyik este nem engedted le időben a redőnyt!
2013. dec. 6. 17:16
4/12 anonim válasza:
Engem zavarna. Főleg, mivel földszinten lakom, és utcára nyílik az ablak. Ha ég bent a villany, épp ezért húzom be mindig a sötétítőt.
2013. dec. 6. 17:23
5/12 anonim válasza:
4-dik emeleten lakkom így csak a szomszéd háztömbből látnak át de őszintén szólva csak akkor zavarna ha meztelenül látnának meg
2013. dec. 6. 17:39
6/12 anonim válasza:
igen, de a legtöbbnek el sem jut a tudatáig hogy belátnak
2013. dec. 6. 17:39
7/12 anonim válasza:
Nagymamámtól jól megtgatnultam, aki tanyán lakott és 10 km-es körzetben semerről nem volt még egy szomszédja sem, már sötétedés előtt behúzta a függönyöket, mondván nehogy bekukucskáljon valaki :D
De igaza volt és erre én is ügyelek, pedig a 4.emeleten lakok és lám, milyen igaza volt mamámnak, volt egy srác, aki felmászott a 4. em ig a nyárfára, de előfordult, hogy renováló munkások váratlanul betoppantak az erkélyre.Szóval bárhol feltűnhet egy kukkoló és engem bizony zavar!
2013. dec. 6. 19:34
8/12 anonim válasza:
Engem nagyon tud feszélyezni az ilyesmi, erre külön ügyelek mindig. És ha látom, hogy belátni máshova, direkt inkább gyorsabban elmegyek onnét, mert nem tartozik rám az odabenti élet :)) Nem túl jó szerintem, ha bárki ilyen könnyen belát az ember magán szférájába. Hogy miért nem érdekli őket? Lehet nem foglalkoznak vele. Sőt, még csak el se gondolkodnak rajta, h belátni.
2013. dec. 6. 20:25
9/12 anonim válasza:
Engem is nagyon zavar. Párszor jártam Hollandiában, megdöbbentett, hogy milyen sok helyen láttam, hogy az ablakon a függönyök este sem voltak elhúzva, simán lehetett látni, hogy tévézik a család.
2013. dec. 7. 02:31
10/12 anonim válasza:
nagyon zavar. ez ellen találták ki a függönyt, redőnyt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!