Kiss Felcso kérdése:
Valakinek van valami ötlete hogy ilyen anyagú bútort mivel lehet lefesteni?
Figyelt kérdés
A kérdésem a következő: van egy régi szekrényem, ami fehér és az egész eleje üveg, nagyon szeretném megint használni ezt a szekrényt, csak annyi a gond vele, hogy az íróasztal és az ágy is fából van és barna. A szekrényemet pedig átfesteni nem lehet szerintem mert ilyen lakkos, csúszós anyaga van. Nem tudom, hogy nevezik az ilyet, remélem értitek mire gondolok. Van-e esetleg valami olyan festék még is csak amivel az ilyet lelehet kenni? Vagy valami fújós, spray-es megoldás?2013. dec. 19. 16:50
1/2 anonim válasza:
Van, aki az ilyet lemarja, lehőlégfúvózza vagy ilyesmik, szerintem az igen macerás. Vannak hídképző anyagok, amik bármin megtapadnak, ami stabil, nem hámló, laza, s azok alkalmazásával össze lehet kapcsolni a ilyen trükkös anyagokat egy normális festékkel. OK, nem egy szakszerű válasz, de innentől utána lehet nézni pontosabban.
A Harzónak pl. van hídképzője, pl. csempére ajánlják.
(Nekem sok gátlásom nincs ilyen téren, ki szoktam próbálni a festékeket olyan anyagokon, amikhez nem valók s amire normális ember nem fest semmivel, de egész sikeresek voltak az efféle akcióim, bár sok idő nem telt el és óriási elvárásaim nem voltak. Ezt nem ajánlom senkinek, de aki elég elszánt s úgy érzi, nincs vesztenivalója...)
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod :)
2013. dec. 20. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!