Van valakinek ebből a lámpacsaládból?
Figyelt kérdés
A másodikat(színes búra) vettem a napokban, és egyszerűen nem fér el benne semmilyen izzó. Annyira kicsi a helye neki, hogy nem fér el. Van valakinek ebből esetleg?
2013. nov. 5. 16:58
1/8 anonim válasza:
E-14 foglalatú, "kis-gömb" fejű halogén izzó belefér!
(esetleg, ha elég a kisebb teljesítmény, E-14/25 W-os sütő izzó még kisebb méretű)
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, az előbb hoztam haza egy ilyen gömb halogén izzót. Most szeretném kipróbálni. Ez 42W, ami 55W-nak megfelelő fényt ad. Legalábbis ez van rá írva.
Vettem tegnap energiatakarékosat, nem fért el benne, pedig picike volt. Irány vissza a bolt, eladó javasolt egy led égőt, az el is fért, de nem jó, mert egyfelé szórja a fényt. Ma vettem ezt, remélem jó lesz.
Igazából jó lenne valami takarékos égőt venni, ami 11W, és 60W-nak felel meg a fénye.
2013. nov. 5. 17:17
3/8 A kérdező kommentje:
Huhh, éppen hogy jó! Egy milliméter a hézag az égő teteje, és a búra tartó keret között. Határeset. Szépen világít, de én energiatakarékos izzót szeretnék. Abból is van gömb alakú ugye? Tetszik, hogy három különböző fényerősséggel világít.:)
2013. nov. 5. 17:47
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
"energiatakarékos izzót szeretnék. Abból is van gömb alakú ugye?" igen van, de az már méretéből adódóan, nem fog elférni ! (nagyobb méretű, mint a linkelt 4U* fénycsövek!)
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy ennyi időt szánsz rám:) A halogén izzó amit beletettem az előbb, 78 mm magas, és 45 széles. Úgy látom, [link] ebből a 11W -os bőven megfelelő lenne. Ahol én vásároltam, nem volt ilyen nagy választék. De úgy látom létezik megfelelő izzó. Köszi még egyszer a segítséget. Neked is van ilyen lámpád, vagy csak tippeltél?:)
2013. nov. 5. 18:10
8/8 A kérdező kommentje:
2013. nov. 5. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!