Volt/van valakinek ilyen vagy hasonló franciaágya? Véleményre lenne szükségem.
2013. ápr. 16. 08:51
1/3 anonim válasza:
Ilyen típusú ágyam van. Nagyon szeretem. 8 éve van meg és semmi baja, pedig 3 éve már a fiam is ugrál rajta.
Kényelmes is és a hatalmas ágynemű tartója verhetetlen, minden használaton kívüli, de még kellő dolgot (könyvek, még nagy ruhák, stb) ott tátolok.
2/3 Ágh Ferenc válasza:
Amíg nem következik be, hogy gödrösödik, nincsen gond, viszont én jobban ajánlanám a külön matracos ágytípusokat, mert a váz általában tovább bírja, mint a betét! Talán ez a gyártó is bevállalná, hogy legyártja matrac nélkül, mert gondolom az ágynemű tartó kellene!
3/3 A kérdező kommentje:
Igen az ágyneműtartó fontos lenne, meg hát az ára is. Én is szívesebben vennék külön matracosat csak az minimum dupla ennyibe kerülne sajnos. Még annyit hogy a rugós vagy a szivacsos változat tartósabb?
2013. ápr. 16. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!