Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mivel díszítsem fel a tini...

Mivel díszítsem fel a tini szobám?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok amiket én magam eltudok készíteni. ilyesmi hogy színes dobozok (tárolók)

vagy szőrös párna stb...

ilyesmire gondolok:

[link]

[link]

és nem tok rendelni ugye. készíteni szeretnék. értelmes ötleteket várnék.

2009. nov. 21. 22:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link] -pl.:virágföldbe

[link]

[link] /_kepek/mindenmas/mecses/mecses_kezdokep.jpg

vagy pl.:egy 2 méteres gyöngysort fűzz és akaszd ki a faladra-egyet...ha kisebb(10 centi)lehet többet is

2009. nov. 21. 23:08
 2/6 anonim válasza:
100%
Hát ha elmész egy ilyen varró-szaküzletbe, akkor ott vegyél anyagot a párna huzathoz, nagyon egyszerű megvarrni, mielőtt az utolsó (negyedik) élét is bevarrod, tömködj bele valami vattát, amit esetleg régi plüssökből kiszedsz... Ilyen díszdobozt én úgy csináltam régebben, hogy cipősdobozt becsomagoltam szép csomagolópapírba és lett egy szép tárolódobozom :P
2009. nov. 21. 23:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél érdekes üvegeket kreatív boltban, teamécsest és különböző magvakat. Különleges maggal töltött teamécses tartót tudsz így csinálni pl.
2009. nov. 22. 09:14
 4/6 anonim válasza:
100%
én úgy diszítettem fel hogy amit találtam tök jól megcsináltam :D pl volt egy nem használt kendpb szív alakban kivágtam szélét visszafartam és mehet a falra :D de pl aztis csináltam hogy volt egy kabátom aminek a hátán volt egy peace jel..kivégtam és mehetett a párnámra :D kicsit bajlüs munka de nagyon jü a végeredmény :)
2009. nov. 22. 11:52
 5/6 anonim válasza:
ezek tok jok ;) vagy pl. minden regi dologbol kitalalsz vmi ujat,szineset.
2011. febr. 2. 17:26
 6/6 anonim válasza:
Hát én töprengek azon hogy milyen legyen az én szobám!! De én vettem parafatáblát...posztereket....Lampiont...falmatricát stb.. Cd-k a falon pázülöket bekereteztetni és ki rakni a falra :) Kb:ennyi!!
2011. nov. 26. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!