Mivel ragaszthatnám föl a falra a képeket?
Figyelt kérdés
megpróbáltam már átlátszó ragasztóval de amikor leszedtem akkor lejött a fal is vele együtt. amikor meg ilyen gyurmragasztóval próbűltam akkor meg ott maradt vagy a fele vagy a nyoma.2009. nov. 14. 13:07
1/11 anonim válasza:
milyen képet akarsz feltenni?
egy kinyomtatott papírlapot, keretes képet, gipszképet, vagy nagyobb festményt?
nem is értelek, mit értesz az alatt hogy átlátszó ragasztóval rakod fel?
2/11 A kérdező kommentje:
kinyomtatott papírlapot szeretnék föltenni.
hát hogy a négy sarkánál ragasztottam föl tixoval
2009. nov. 14. 13:56
3/11 anonim válasza:
Reménytelen eset, mert amelyik ragasztó nem tapad annyira, hogy aztán a festéket is leszedje, azt a papír súlya lehúzza a falról, így aztán ott sem marad tartósan. Kamaszkoromban én is teleragasztottam a falat képekkel, aztán amikor kinőttem belőle, apám leglettelte és úgy festette újra. Ha keretezed és szöggel teszed fel a képeket, akkor meg a szög nyoma marad ott, így az sem igazán megoldás.
4/11 anonim válasza:
uhh jó kérdés Bluetech-kel se jó?
próbáld meg azt hogy ha felteszed a tixot arra próbálj meg függőlegesen is ragasztani tixot
és a tixora rá a blutechet azt meg a falra
5/11 anonim válasza:
És ha egy kicsi fogkrémet teszel a papír négy sarkára? Minap olvastam egy újságban,de még nem próbáltam soha. :)
6/11 anonim válasza:
Előző vagyok! :) Képes voltam kipróbálni. :D Amúgy vizes ronggyal eltüntethető a nyoma.
7/11 A kérdező kommentje:
be is válik? :D lazaa :D
2009. nov. 14. 17:23
8/11 anonim válasza:
nekem bevált. öcsém a rajzait ma fogkrémmel rakta föl a falra. jobb,mint a cellux :D
10/11 anonim válasza:
elözöö vagyok
lol fogkréém?:D:D ez durva,de majd kipróbálom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!